30. syyskuuta 2008

reipas tyttö

Tänään oli laiska päivä sikäli, että en mennyt kuin yhdelle luennolle. Jotenkin oli myös muuten laiska olo, joten päälle meni Henkkamaukan läskiteltta (siis kaikki, jotka peittää pienen pömpän, ovat minusta läskitelttoja), peruspillifarkut ja luottosaappaat sekä luottonahkatakki. Tässä tosin nahkatakki ei vielä ollut päällä - eikä hymykään. Paita H&M, farkut samaten, saappaat Andiamosta, alkuperäinen hinta oli 136e mutta sain ne 50e alennuksesta ja ei olisi silloin pitänyt ostaa mitään, mutta onneksi vaiensin omatuntoni ja ostin, koska nuo sopivat vaikka kaurapuuron kanssa!


Tuossa kaverina oli sitten siis henkkamaukan ruskea tekonahkatakki, joka sopii noihin saappaisiin kuin nenä päähän (aika jännä :D). Koska koin näyttäväni aika tylsältä ilman varsinaista meikkiä ja tuossa väriskaalassa laitoin päähäni vielä tämän kukkasen, jonka olen sosialisoinut äidiltäni joskus. Kukassa on mahdollisuus laittaa se rintaankin ja mallasin sitä kauan tohon rintaneulaksi tuohon paitaan, mutta kahdesta syystä en uskaltanut: 1) pelkäsin, miten törkeältä se muiden mielestä olisi näyttänyt (niinpä niin, taas nostin päätään se kuuluisa itsetietoisuus) ja 2) olen ennenkin saanut reikiä pelkällä neulalla menkkahaukan tuotteisiin.



Mutta sitten luentojen jälkeen raahasin lihavan perseeni uimahalliin. Raksilassa uinti maksaa 2,10e kerta ja minusta se on aika edullista. Tällä viikolla käytössäni on siis äiskän auto, joten ei tarvinnut murehtia sitä kuinka käy, kun ensin käyn uimassa, suihkussa ja sitten vielä pyöräile kotiin (eli uusi suihku ois tarvittu). Oli ensin hiukan itsetietoinen olo, koska en ole omasta mielestäni enää mitenkään bikinikunnossa. Mikä siinä on, että itse on varmasti paljon hoikempi kuin ne, joiden kroppia ihailen siellä hallilla kurvikkaina, mutta itse olen mielestäni vain röllykkämahainen? No siinä vaiheessa, kun saunaan sattui nainen, joka oli menettänyt toisen rintansa ja oli silti liikkeellä julkisessa uimahallissa, päätin lopettaa naurettavuuteni. Minä olen nainen ja sillä hyvä. Ja silti vedin vatsaa ihan pikkasen sisään kun kävelin hallissa ei-vedenalaisesti. Olen muuten maailman onnettomin räpiköijä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinua hassua! :) Olet kaunis nuori nainen, nauti siitä, äläkä yritä miettiä olematonta massuasi. Katsos, kaikilla normaaleilla ihmisillä on massu ja sinun ei todellakaan ole iso. Ja usko pois, kaikki, jopa ne timmeimmätkin vetävät vatsaa sisään. ;)

Sinä olet niin kaunis ja tyylisi näkyvä, että olisit voinut huoletta laittaa kukkasen rinnuksiisi. Todennäköisesti parin päivän päästä sellainen olisi ollut kaikilla... ;) Mutta ilman rintakukkastakin olet tyrmäävän näköinen noissa vaatteissa! :)

Ocean kirjoitti...

Saappaat on makeat ja koko asu muutenkin :). Ei sitä varmaan ikinä ole itseensä tyytyväinen, vaikka olis miten hoikka tai muuta.. se on ihan normaalia ;).

sho(e)paholic kirjoitti...

verna, kiitos, olet todella ihana, kun jaksat aina kannustaa! Tiedostan kaikki nuo asiat kyllä itsekin, mutta kuitenkin silti aina nolostelen itseäni :( noh, muutos on menossa parempaan. Olen ollut joskus paljon pahempi.

Ocean, kiitos :)! Niin minustakin tuntuu, että koskaan ei ole tyytyväinen. Yritän keskittyä aina niihin juttuihin, joihin olen tyytyväinen, koska tiedän, että minun mahdolliset masuongelmani ovat täysin hoidettavissa sillä, että menen lenkille ja salille pari kertaa viikossa ja lopetan laiskottelun. Kaikilla ei ole sitä onnea.

Anonyymi kirjoitti...

Hei sun hiukset on nyt tosi hyvän väriset!

sho(e)paholic kirjoitti...

kiitos anonyymi, niin ne tahtoo väittää :D