11. syyskuuta 2008

One to go

Viimein työpäivä tälle kesälle lähtee siis liikkeelle. Sen jälkeen tämä kaupallisen koordinaattorin kesälomittaja viettää viikonlopun pakkaillen ja miettien, mitä viedään mukaan Ouluun. Olen oikeastaan aika innoissaan, kuten odottaa saattaa. Tänä kesänä sain rakkaalta serkultani noin miljoona uutta ja hauskaa haalarimerkkiä vihreään vaatteeseeni.

Sen lisäksi olen aivan varma, että vaihtarikummina työskentely tuo kivasti sisältöä elämään ja intoa Oulussa oleskeluuni. Olen vielä aika hukassa tuon Oulun kanssa sikäli, että mielestäni Oulu on ihana kaupunki, mutta en ole kunnolla kotiutunut, koska, myönnettökööt, en anna kaupungille mahdollisuutta. Olen viettänyt ehkä kaksi viikonloppua siellä ja niistä en ole ollut yksinäni ollenkaaan. Pitäisi keksiä joku rauhallinen Oulun viikonloppu, jolloin saisi perjantaina menemällä aamusta shoppaamaan ja sitten syömään ja illalla rentoutua ja katsoa telkkaria ja käydä lenkillä sekä ehkä jatkamalla johonkin iltarientoihin. Oulussa on mielestäni ihania kauppoja! Nyt tosin Tornioon kohoaa myös kotipaikkakuntani läheisyyteen På Gränsen - rajalla -projektin myötä iso kauppakeskus, joka mielestäni asettaa aika hyvin kilpailua jopa Oulun kaupoille, sillä tuolta löytyy huhujen mukaan mm. GT, H&M, Spice Ice, Arnold's, Rax, Lindex, KappAhl, Skopunkten, Dinsko jne.






Tuossa on siis se 3D-visio siitä paikasta. Työt näkyivät viikko sitten olevan hyvällä mallilla ja tyylikkäältä näyttää - varsinkin Tornioksi. Joka tapauksessa ensi viikolla palaan Ouluun ja sieltä, tai viimeistään kuun lopussa Tampereelta on tehtävä hankintoja. Olen iskenyt silmäni ihaniin keltaisiin korkokenkiin Spirit Storessa ja niihin harmaisiin kiilakorkoihin, jotka löytyvät menkkahaukan syysmallistosta, mutta eivät Oulusta vaan ainoastaan Helsingistä tai Tampereelta.. Nelliina esitteli kengät postauksessaan jo syyskuun alussa ja olin katsellut niitä jo aiemmin noista mallikuvista.
Jotenkin tekisi mieli nyt lähteä juhlistamaan pitkän työrupeaman loppua, mutta ehkä teen sen huomenna. Tänään hellu lupaili, että tanssitreenieni jälkeen oltaisiin ilta ihan kaksin. Toivottavasti nyt saan viikonlopun aikana tuunattua tämän blogini siihen kuntoon kuin haluan, mutta viimeistään sitten maanantaina, kun saan oman läppärin taas käyttöön! Hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Rentouttavaa viikonloppua. minä ihastelin niitä samoja harmaita kiilakorkoja, mutten ole vielä raaskinut niitä ostaa. En ole varma löytyykö täältä paikallisesta myymälästä, uskoisin, että löytyy, mutta netistä tilaamalla saisi ainakin.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ziri niitä saa Tampereelta ja Helsingistä kuulemma, muista ei ole tietoa. Minä raskisin ne ostaa, jos vain saisin koettaa, mutta pelkän kuvan perusteella en osta. Hauskaa viikonloppua sinnekin! Terv. Kauhean päänsäryn kourissa :(

Anonyymi kirjoitti...

Tampereeltakin saa vain siitä isommasta. Kävin tänään katselemassa, että miltä ne näyttävät ja mustia oli jäljellä vain yhdet 39 ja 40 kokoa. Kokoa 36 olikin sitten 6 paria. Harmaita oli jäljellä enemmän. Oli pakko kokeilla ja korko ei tuntunut liian korkealta. 36 puristivat, mutta 37 olivat hyvät. Mitä nyt äkkiä kokeilin niin eivät painaneet mistään kohtaa.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ice, juuri noita katselenkin noita harmaita :) ainoa väri, mitä mun kengistä ei nyt löydy, mutta haluaisin, että löytyis. 37 kuulostaa ihan hyvältä, mutta pelkään, että ehtivät mennä ennen kuin minä pääsen Tampereelle asti :(