15. syyskuuta 2008

"I want you to enjoy your studies"

Näin totesi meille tänään lausumisen opettajamme. Tällä hetkellä on hieman vaikea nauttia opiskelusta, joten lähdin shoppailemaan ja ostin ne pirun kengät - ja sitten toisetkin :D Mutta olihan mun pakko, kun ne kummatkin olivat alennuksessa ja maksoivat yhteensä vain 64e.. ja taas voi kuvitella, että kyllä opiskelijan kelpaa, mutta ei kelpaa. Näin ei ole hyvä. Kuvan saatte myöhemmin, koska mulla ei vieläkään ole sitä omaa kameraa. Joka tapauksessa ostin kahdet kengät, joissa on noin Empire State Bulidingin korkuiset korot - toiset keltaisena ja toiset mustina. Mustat ovat pyöreäkärkiset slingbackit ja keltaiset ihan peruskorkkarit. Niillä on sitten tarkoitus mennä varmaan niillä keltaisilla perjantaina katselemaan Ookko nää nauranu? eli ständappia ja sitten vielä (toivon näin) sen jälkeen jonkun kanssa drinkeille.
Olin tänään fiksu ja lähdin liikkeelle noissa kengissä. Eli jalat kiittävät ja olo on mukava. Mielestäni nuo kengät eivät todellakaan ole sitä paitsi kovin tyypilliset tennarit vaan aika koristeellinen ja tyylikäs versio. Nuo olivat myös viikonloppuna baarissa, sillä se oli viimeinen viikonloppu kotopuolessa ennen neljän viikon taukoa, eli ystäviä oli pakko päästä näkemään <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://mp3.generationmp3.com/files/00_2007/mai/disney_stitch.jpg">Lisäksi ystäväni toi minulle maailman ihanimman Stitch-repun, jonka haluan näyttää teille, joten sekin vilahtaa täällä vielä :) Hauskaa alkuviikkoa!

2 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Kenkäfriikki on päässyt siis taivaaseen... ;) ei ole paha hinta, kun kahdet kengät olet saanut 64 €:lla. Ja pitäähän sitä korkoa olla kunnolla. :D

sho(e)paholic kirjoitti...

Voih, ziri. Eihän tuo paha hinta ole, mutta ensi viikon viikonloppuna olen menossa vielä Treelle ja siellä se mopo varmaan vasta lähteekin käsistä! Ja sitä paitsi silloin tuo 64e on liikaa, jos tilille jää 40e :D no, onneksi tähän on totuttu opiskelijana jopa itsestä riippumattomista syistä ja kohtapa tuolta kesätyöfirmasta kuitenkin tulee palkkanauha :)