30. syyskuuta 2008

Oudoimmat tapani

Koska alunperinkin pidin vain päviäkirjamallista blogia, ajattelin tehdä tämän jutun alta pois, koska se ei periaatteessa liitykään mitenkään muotiin. Eli näin friikki on tämä kenkäholikki:


1. Menen paniikkiin kaikista vastoinkäymisistä
Autossa on vika, tietokone ei toimi, en löydä perille heti jne. Olen muutoin erittäin rationaalinen ihminen, paitsi vaistoinkäymisissä. Puhkun, puhisen, haukon henkeä ja poljen jalkaa sekä kiroilen. Paljon. Sekin on muuten epätavallista, kuinka paljon kirjoilenkaan naiseksi. Anyway, kaikilla läheisilläni on mennyt hermot minun panikointini kanssa ja jos en panikoi paljon, sekin otetaan vastaan paniikkina. Minun pitää kuitenkin saada se pikku paniikki/ vitutus päälle, jotta voin tarttua toimiin ja minä muuten toimin yleensä stressin tai paineen alla ihan perhanan hyvin.

2. En syö suklaata
Luitte oikein. Syön suklaata äärimmäisen harvoin ja silloin sen täytyy olla kakussa, Tupla-patukassa tai appelsiinikrokanttia. Tähän kategoriaan kuuluvat myös sipsit ja juustot. Terkkari kielsi ne minulta yläasteella. Juustosta en koskaan ole kauheasti pitänyt (siis suomalaisista juustoista, ulkomailla kyllä syön oikeata juustoa) ja sipseistä opettelin pois. Suklaa ei koskaan ollut minulle niin tärkeää. Se on liian makeaa. En ole koskaan pystynyt syömään mitään edellämainituista kerrallaan enempää kuin kourallisen, sitten riittää. Kiitos.

3. Syön pusuista viimeisenä vaahdon
Tämä siis tarkoittaa, että kun saan suukon käteeni, kuorin sen eka siitä suklaasta, joka on päällä. Sitten otan kiinni sormilla siitä vaahdosta ja syön sen vohvelipohjan. Ja sitten syön sen vaahdon ja nuolen sormeni. Haluatteko kuvamateriaalia? Didn't think so.

4. Minulla on pakottava tarve saada puhua vieraskielisten kanssa
Tätä kumpikin siskoni ja Paras Ystävä häpeävät minussa rajattomasti (ja huokailevat äänekkäästi aina, kun teen näin :D). Busseissa, julkisilla paikoilla ja junissa sekä kaikissa mahdollisissa paikoissa olen korvat höröllään aina, kun kuulen ruotsia, ranskaa, engalntia, saksaa tai espanjaa, sillä minähän saan ylimääräistä harjoitusta. Olen jopa aloittanut espanjan kielellä keskustelun italiaanojen kanssa ja hyvin meni! En tunne minkäänlaista häpeää tästä piirteestäni ja olen saanut siitä paljon kiitosta näiltä ulkomaalaisilta. Tämä piirre ajoi minut myös tämänhetkiseen työhöni kummina eli kansainvälisten opiskelijoiden tuutorina. Viihdyn ulkomaalaisten kanssa, sillä koen heidät usein välittömämmiksi kuin suomalaiset. Hassuinta on, että olen huomannut myös suomalaisten olevan avoimempia ulkomaalaisten seurassa kuin keskenään.

5. Jos keskityn johonkin kovasti, unohdan hengittää
Olen siis ultimateblondi! Jos esimerkisi laitan rajauksia tai ripsiväriä, se on niin tärkeä prosessi, että unohdan hengittää. Niinpä hengitän katkonaisesti ja erityisen raskaasti. En ole ikinä itse huomannut tekeväni muuta meikatessani kuin että pidän suuta auki, mutta siskoni huomauttelee läähätyksestäni jatkuvasti eikä halua olla lähelläni, jos meikkaan :D

+ minulla on lukuisia erittäin äijämäisiä piirteitä
tiedän, mitä tarkoittaa, jos moottori on 2,8-litrainen Veekutonen. Osaan lisätä jarrunestettä, pissapojannestettä, öljyä ja jäähdytinnestettä. Inhoan shoppaillessa luuhata kaupoissa. Jos ostetaan, niin ostetaan. En myöskään jaksa sovittaa, koska siinäkin menee aikaa. En voi sietää, että eräät kaverini olettavat minun tietävän, että joku on huonosti ilman että sanovat mitään (joskus kyllä tiedän tosin). Olen huono siivoamaan, röyhtäilen, piereskelen ja teen sitä jopa seurassa. En käsitä sitä, että asioita ei voi sanoa suoraan, vaan ne pitää kirjoittaa kirjeeseen enkä osaa kadehtia toisia naisia vaikka he olisivat kuinka paljon kauniimpia, siis sillä tavalla katkerasti. Ihailen heitä kyllä varmasti ja toivoisin itsekin saavani edes palan siitä (ja saatan kevyeen sanoa vaikka kenelle, jos he ovat mielestäni kauniita. Sanon jollekin niin joka päivä). Viihdyn paremmin äijäseurassa ja pukeudun mieluusti kotivaatteisiin tai löysiin farkkuihin. Baariin voin lähteä peruskamppeissa ilman superlaittautumista ja tanssin mieluummin HipHopia, koska siinä ei tarvitse pyörittää kovin paljon persettä. Silti rakastan olla nainen ja tehdä naisten juttuja. Ja tiedän, että tästä viimeisestä joku ottaa palkokasvin hengityselimistöön, ja jos niin käy, se henkilö on nainen.

p.s. MouMoulla on ihana pika-arvonta.

6 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Juu... noita outoja piirteiä kyllä riittää itse kullakin. Tuon viimeisen minäkin allekirjoitan... autoista puhuessa en ihan ensimmäisenä putoa (enää) kärryiltä. En pelkää tarttua vasaraan, ruuvimeisseliin, pihteihin, sahaan tms. Jos hylly pitää saadak ottoua, niin todennäköisemmin olen sen ehtinyt jo koota ennen kuin ukkeli ehtii tai jaksaa asiaa edes miettiä.

Tuo "paakomielteesi" puhua ulkomaalaisten kanssa ei minusta ole ollenkaan paha asia. Päinvastoin. Suomalaiset ovat vain taas niin ujoja ja juroja puhumaan vierailla kielillä. Sittenkin vaikka osaisivat.

Enkä muuten minäkään syö sipsejä tai suklaata. No, suklaaseen tulee joskus himo, mutta jo allergioitteni takia ei ole hyvä juttu... ja noin 5 vuotta sittne pidin leffailtaa/-päivää kun tytöt olivat reissussa ja makoilin aamutakissa sohvalla koko päivän syöden sipsejä ja suklaata... Sen jälkeen tuli huono olo ja siitä lähtien jo pelkkä sipsien hajukin on etonut. Suklaata voi mennä pari palaa, mutta sitten tökkäsee.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ziri sen arvasinkin, että viimeiseen tulee sulta ymmärrystä ;) Mutta suomalaiset nuoret eivät ainakaan mielestäni ole enää ujoja vaan ovat aika mielissään saadessaan ulkomaalaisia juttukavereita. He jotenkin vapautuvat ulkomaalaisten seurassa ja pitävät oikeasti hauskaa ilman että ajattelevat juttujaan niin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi terkkari kielsi sipsien ja juuston syömisen?
Kiva blogi, luen tätä säännöllisesti, mutten jaksa aina kommentoida..Mukana hengessä kuitenkin ollaan :)

sho(e)paholic kirjoitti...

anonyymi, kiva että luet, tervetuloa vain niin usein kuin jaksat :) se kielsi ne, koska, kuten tuolla joskus jo mainitsin, minulla oli ja on huono iho. Ei se tavallaan kieltänyt vaan suositteli vahvasti jättämään ne pois.

tiiti kirjoitti...

älä välitä hyljeksivästä torjunnasta suklaa, minä kyllä lohdutan ja arvostan sinua! (ja sipsejä myös)

sho(e)paholic kirjoitti...

Hihhihhii :)!