20. syyskuuta 2008

Pubi-ilta ja Ookko nää Nauranu?

Torstaina siis olin pubi-illassa ja siitä asusta ei ole kuvaa, koska kameraa ei vielä silloin ollut, mutta hauskaa siellä oli senkin edestä. Kaksi aussia, kaksi meksikolaista ja saksalainen, kanadalainen ja belgialainen saapuivat paikalle :) Oli todella mukava ilta: pelattiin bilistä, syötiin ja juotiin pari drinksua ja juteltiin vain siitä, miten on mennyt. Sitten on yksi asia, josta aion nostaa metelin tuolla lipastolla maanantaina nimittäin: bilsan lukijoiden kurssilistat ovat jo toista vuotta päivittämättä netissä ja koordinaattori ei vastaa sähköpostitiedusteluihin etukäteen. Tästä syystä heidät "huijataan" Suomeen lukemaan kursseja, joita ei ole. Minun vaihtarini, joka koki tämän vääryyden, ei onneksi tule Saksaa kauempaa, mutta tosiaan, jotkut ovat tulleet paljon kauempaa lukemaan uniikkikurssia, jota ei ole järjestetty nyt pariin vuoteen! Yleensä varoisin, mitä oman pärstäni taakse kirjoitan, mutta tämä on pöyristyttävää! Kyllähän nuo vaihtarit nielevät tilanteen jne. mutta mielestäni se on täysin epäreilua ja vaikuttaa tahalliselta. Pubi-illassa myös ehdotin kahta asiaa: 1)menemme käymään mökeillämme pohjoisessa tuntureilla ennen joulua ja vaihtareiden (sekä minun) lähtöä Suomesta sekä
2) menemme tänään Sarjakuvasankarin luo saunomaan.

Perjantainahan olimme Sarjakuvasankarin, hänen valittavan ystävänsä ja Sarjakuvasankarin veljen ja veljen tyttökaverin kanssa katsomassa Ookko nää Nauranu? -stand up komediaa. Esiintyjinä Jukka Lindström, Teemu Vesterinen ja Jason Rouse. Mulla oli niin hauskaa! Nauroin ensimmäisille kahdelle ihan vedet silmissä ja tänään tuntuu jopa vatsalihaksissa se, tai sitten Sarjakuvasankarin tarakalla istuminen (hyi meitä!). Viimeinen pääesiintyjä oli lievästi sanottuna pettymys. Siis kaveri jauhoi varmaan reilun puoli tuntia seksistä ja siihen liittyvistä perversioista ja minusta se ei ollut hauskaa enää. Jotenkin vain en halua kuulla niin ronskeja "vitsejä" lapsipornosta, insestistä tai raiskauksista. Toki, minähän nyt lyön tähän sitä kuuluisaa Lapin lisää, mutta lupaan teille, rakkaat lukijat, että minä en ole niitä, jotka säikkyvät ensimmäisenä härskejä juttuja normaalisti. En säikkynyt nytkään - läppä vain oli... väsynyttä.

Onneksi kuitenkin pääsin ulkoiluttamaan uusia kenkiäni:
ja kaveriksi asuun tuli ihana iso rannerenkaani

Kummatkin Spirit Storesta. Kengät 39e ja rannerengas 9e. Lisäksi korvissa killuivat 5e korvikset samasta lafkasta, joiden oletan hajoavan osiin viimeistään kolmannella käytöllä :D
Ja tässä on vielä kokonaisuus:

anteeksi, että asento on outo ja kammottava, mutta eka kertaa otin kuvaa Oulun kämpässä :D Tuo jälkimmäinen on siksi, että näkyisi paita myös edestä.
Paita Vero Moda, 20e (sauma rikki -ale)
legginsit Vero Moda, 5e
shortsit One Way, 24,90e
Ja sitten tuo paita ei oikein näy kunnolla, mutta siinä on sellaiset metalliset ohuet ketjut, jotka roikkuvat takana. Mulla on noihin joskus B-kuppiaikana ostetut menkkahaukan rintsikat, jotka ovat takaa silikonista, joten niitä voi pitää. Tai no, minähän pidän, vaikka tissini menevät sinne hyvin heikosti... Olen ihastunut avonaisiin paitoihin, sillä niissä näkyy tuo tatskani. Aina en halua sitä kuitenkaan näkyviin ja silloin se on helppo peittää :) Laitan muuten tatskastani kuvan myöhemmin. Tässä on vielä meikki, jonka tein Diorin luomivärillä.




Perjantaina näin myös äitikultaa täällä ja shoppailimme oikein urakalla. Tai noh, äiti shoppaili, minä katselin vierestä, ettei kaupan täti tyrkytä mitään mummokuteita. Äidilläni on kyllä mielestäni aika pettämätön maku. Aleksi 13:n myyjä vissiin veti herneen nenuseen, kun tyrmäsin yhden nilkkurit suoralta kädeltä ja äiti vielä myötäili, että "tyttö kyllä tuntee kengät. Jos se sanoo, että et pidä noita, niin sitten en pidä". Minä hihittelin. Se myyjärassu varmaan luuli, että olen joku lellipentu. Äiskä testamenttasi mulle yhden ostamansa paidan, koska ei tarvinnutkaan sitä. Sellainen perusruskea. Tarvitsin peruspaitoja, koska eräs ihana poikaystävä ei voinut tuoda mulle paria paitaa matkallaan Turkuun (huikea kolmen kilsan koukkaus varmaan tekee sen). Äiti myös toi mulle kameran!

Minut muuten hyväksyttiin sinne Sveitsiin! Tammikuussa nokka kohti etelää siis. Olettaen, että enkun laitos hyväksyy sen enkunkieliseksi vaihdoksi, sillä työkieli olisi ehdottomasti englanti. Mutta jos ei hyväksy, niin sitten katsomme uudestaan. Tänään saunomaan ja juhlimaan. Hauskaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno juttu kun sinut on hyväksytty sinne Sveitsiin!
En saa tätä hommaa oikein toimimaan täällä joten jos tuolla lukee anonyymi niin se olen minä,Katti

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos Katti :)! Tuli lukemaan anonyymina, mutta kyllähän se noinkin käy! "Pelkään" yleensä anonyymejä, kun ne ovat niitä ilkeitä, joten oikein kiva yllätys tämä :)!

ziriliini kirjoitti...

Onnea valinnan johdosta! Kaunis kokonaisuus tuo asusi.

MouMou kirjoitti...

ONNEA! Ihanat kengät muuten, sopivat asuusi.:)

sho(e)paholic kirjoitti...

Ziri: kiitos paljon. Ja asusta, panostin kyllä paljon enemmän kuin normaalisti, joten kiitosta arvostetaan :)

Moumou: kiitos paljon, jotenkin arvostan sinun makua niin paljon, että tuo oli mulle aivan todella mahtava kohteliaisuus :)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA hyväksytyksi tulemisesta! :) Ja kiitos asukokonaisuuden esittelystä. Se on huikaiseva ja tuo keltainen antaa sille tyyliä; kaikki sävysävyyn. Luomivärisi voisin kaapata meikkipussiini saman tien; värit ovat juuri "minun värejäni".

Olet todellakin bloginimesi kaltainen; oikea auringonpaiste ja jaat sitä meille muillekin! :)

Katti kirjoitti...

No nyt sain tämänkin homman hanskaan ;)Piti tulla näyttämään,että en nyt niin tollo ollutkaan....HEH!Hirveää selittelyä ilmassa!Joten ei enää pelottavaa anonyymiä...vaan vanha K!

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos verna ja kiitos kauniista sanoista :) toivoinkin, että tulisit taas ihastuttamaan meitä pian :) Aika moni on uhannut kaappaavansa luomivärini, mutta siitä en sentään luovu ;)

katti, oikein hauska nähdä sinun nimesi! voin kertoa, että en ole itsekään saanut kaikkea kerralla toimimaan :D