19. kesäkuuta 2013

Sieltä se lähestyy! THE Day

Ihana viime viikko mulla on kyllä takana, vaikka siihen sisältyikin yksi sairaslomapäiväkin.
Nyt kuitenkin VIHDOIN alkaa henki kulkemaan kivuttomasti, ja tänään ajattelin lähteä kokeileen salille, miltä se tuntuisi. Salitreeni ei kuitenkaan sykkeitten puolesta ole mulle yhtä rankkaa kuin juokseminen, siellä saa levätä hetken välillä :D

Mutta siis viime viikonloppuna juhlittiin ystäväni polttareita. Tunnen tämän ihanan naisenalun siitä, että hän oli auskukaverina minulla koko sen merkittävän prosessin ajan ja toisen jakson aikana olimme kahdestaan vastuussa yhdessä ysiluokkalaisten enkunjaksosta. Ensinnäkin tämä ystäväni on IHANA. Se on selittämätöntä, miten jotenkin ihailen häntä: hänen ahkeruuttaan, rehellisyyttään ja huumorintajuaan. Ennen kaikkea ihailen sitä, että hänellä on ääretön tilannetaju: hän osaa sanoa aina oikean asian. Ja silloinkin, kun hän antaa "kehityspalautetta" käytöksestäsi, hän on niin taitava sanomaan ihmiselle "negatiivista" palautetta, että se ei tunnu yhtään pahalta. He kerkeävät nyt miehensä kanssa alttarille ensin ja odotan tuota hääreissua pohjoisen korpiin aivan into piukeana. Surusilmäkin (vaikka ei tunne paria) odottaa selvästi enemmän, koska meillä on kokemusta sitten samanikäisten häistä vielä tuoreessa muistissa.

Viikonloppuna siis tosiaan juhlittiin polttarit. Minä olin vastuussa tulevan morsiamen paljastavasta "missinauhasta".

Meillä oli ihana päivä :) Tosi fiksusti järjestetyt polttarit, joissa viihdykkeenä toimivat Oulun Pelibunkkerin minigolfrata, morsiussauna sekä sen taiat, drinkit KULuMA:ssa ja illallinen Amarillossa. Itse jouduin ajamaan vielä yöllä kotiin, joten en lähtenyt tanssijalkaa nostelemaan vaan päätin aloittaa matkan, kun vielä jaksoin. Se oli fiksu veto, sillä loppumatka oli jo haastava.



Sitten vielä omista löydöistä:
Löysin ihanan laukun, joka on minusta aivan todella tyylikäs ja en ollut ihan valmis maksamaan siitä niin paljoa kuin hintalappu sanoi, joten olin laittamassa sitä pois, kun myyjä sanoi, että hän on juuri hinnoittelemassa sille alehintaa. Toinen löytyni on ollut tämä Henkkamaukan valkoinen paitis. Aivan ihana. Asuisin tuossa. Mutta joku on joskus sanonut, että vaatteita on välissä ihan hyvä pestäkin. Ai niin ja löysin myös ihanan häälaukun! Se on nyt sitten valittu ja se löytyi ihan sattumalta ja päätin, että se on minun! Laitan siitäkin kuvaa, jos kerkeän ja muistan. Se on ihana.


Muissa asioissa: tämä morsian aloittaa maanantaina Superdieetin. Tavoite on pudottaa paino 55kg:n kohdalle, joka olisi minun ihannepainoni siinä normaalipainon painoindeksi keskivälissä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No awww, onpa ihanasti kirjoitettu! :)

-Annie

sho(e)paholic kirjoitti...

Ai minusta se oli jotenkin vaisusti sanottu, mutta hyvä, että tykkäsit :) <3