8. elokuuta 2014

Kaapista käyttöön!

Päätin ottaa käyttöön tällaisen haasteen itselleni. Käytiin Höntyn kanssa alkuviikosta kirpparilla ja sain itseäni potkittua takamukselle sen verran, että varasin itsellenikin kahdeksi viikoksi pöydän. Toivon tosissaan, että vaatteeni menevät siellä! Peratessani vaatteita myyntiin olin taas liian helläkätinen ja siksipä päätinkin, että seuraavat kaksi viikkoa kokoan käyttämättömiä vaatteita tangolta päälleni (sääolosuhteet huomioiden) ja jos kahden viikon jälkeenkään en ole keksinyt jollekin vaatteelle käyttöä, se saa lähteä. Ajattelin kuvata näitä asuja myös tänne! Siitä on kauan, kun olen viimeksi postaillut jostain näin "turhanpäiväisestä", joten olin innoissaan, kun tämän keksin! 

Tässä ensin kuitenkin kirpparilöydöksiä O:lle. Meillä meni siis 12,60€ rahaa!



Ensiksi heitin päälle tämän Ginan kesämekon, joka pääsi mukaan myös siskojen kanssa terassille.

Seuraavana päivänä oli vuorossa Paul Frankin jersey-mekko, joka melkein ehti ovesta ulos ennen kuin tää äiti, joka ei kai koskaan opi, oli jo puklussa. Yritys hyvä kymmenen!

Joten sitten päädyin tähän:

Toppi Onlyn, sortsit Pieces (ne on uudet, paita piti vaan saada käyttöön) ja coolest accessory ever: vauva!

Tänään päälle pääsi tällanen asu, jossa sortsit on samat (maksoi alessa muuten 8€ ja istuu kuin nenä suuhun) ja toppi Lindexistä. 



Köh köh, kodin hengetär tässä moi! Siis kyllä ton lakanan on pakko roikkuu tossa oven karmilla kuivumassa vähintään se viikko että se on sit varmasti kuiva eikä kerää hometta...

Käytiin Nappisilmän ja O:n kanssa Rajalla vähän shoppaan ja se oli ihanaa! Pakko sanoa, että oisin löytäny KappAhlista vaikka ja mitä! Ihmettelin itekin! JA siellä on ihania urheilukuteita! Ja siihen loppuu huutomerkit. Ah, huomenna alkaa viikonloppu ja mulla on kaikkea jännää ja kivaa O:n kanssa tiedossa :)

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hali siulle sulonen KenkäNeiti <3 <3

Olen niiiiin iloinen, ko näet sut täälä hehkuvana, kauniina ja onnellisena. Äitiys on kaunistanu sua entisestään ja silti solet se sama ihana KenkäNeiti ko aiemminkin!

Ihanaa loppukesää HaliPala, siulle ja siun ihanalle perheellesi! <3 <3 <3

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos ihana Pia! :) Ja vielä täällä ollaan ja sinunki blogia luen aina kun kerkeän <3

Halaus sinullekin!