19. syyskuuta 2011

The end of the summer

Minun kesäni päättyy aina kesätöiden loppuessa. Silloin nautin viimeiset päivät lomastani, mutta jotenkin en enää miellä kesää kesäksi. Tänä vuonna olimme kuitenkin Housuboyn kanssa päättäneet jatkaa kesäämme. Siitä kerron lisää vielä seuraavassa postauksessa, sillä nyt vähän fiiliksiä tältä hetkelä ja töiden päätöksestä.

Ensinnäkin lomitin tänä kesänä kolmea henkilöä, joista yhden työnkierron Intiassa hoidin myös. Tästä kyseisestä ihmisestä on myös tullut erittäin hyvä Ystävä kesän aikana. Vaikka kyseinen Jalkapalloilija oli jo tuonut minulle ihanaakin ihanampia vaatteita Intiasta, hän oli silti vielä ostanut Muumit Elävät Lasissa -tuikkulyhdyn, joka oli aivan ihana! Kaksi muuta naista olivat ostaneet minulle karkkia ja tällaisen rasian, koska olen kuulemma niin ahkera. Eräs esimiehistä veti minut syrjään kesän päätteeksi ja kehui panostani. Olin aika mielissäni, sillä tätä ei ole tapahtunut sen jälkeen, kun hän oli viimeksi esimiehenäni neljä kesää aiemmin.


Ja sitten: parhaat ystäväni ovat nyt kummatkin toisessa maassa!  Nuorin kokee jo kovia koti-ikävätuskia, kun taas minusta tuntuu jännästi, että Keskimmäinen vasta lähti, mutta silti, että sydän olisi revitty rinnasta ja hän olisi ollut poissa jo todella todella kauan. On ihnhottavaa, kuinka ihaniin väleihin pääsimme kesän aikana takaisin - olimme taas kuin paita ja peppu. On outoa, kun enää ei olekaan ketään, kenelle soittaa jostain typerästä ja tyhjänpäiväisestä asiasta, jolle on hirissyt itsekseen vartin ja tietää, että vain siskot voivat ymmärtää vitsin. Tässä siis viimeinen siskosten ilta yhdessä. Ja huhuh, kyllä bailattiin!



 Viikko jatkuu yliopiston ekalla kokonaisella viikolla. Olen vähän vieläkin Nizzan tunnelmissa. Mutta ihanaa päästä tänään äitin kanssa syömään Oulun FitWokiin! Ihana tällainen terveyswokkikonsepti!

4 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Elamasi kuulostaa mielenkiintoiselta.Ja sitahan se varmasti onkin.
Onnittelut taaltakin hyvin menneesta työsta.
Ystavan lahtö on aina haikeaa,mutta hyva ystavyys ei tunne rajoja,eika lopu siihen,ettei tavatakkaan kovin usein.

Anni kirjoitti...

Löysinpäs tutun blogin :) hyviä juttuja!

Carolina kirjoitti...

So you went to the fitwok with your mom? =D

Did you like the place?

How was Nice

sho(e)paholic kirjoitti...

Sateenkaari, kiitos :) kyllä nyt on tällä hetkellä melkoista pyöritystä, mutta hyvä näin, ettei pääse surettaan :D

Anni: Kiitti! Kiva ko pääsit tänne!

Carolina: I went with my boyfriend and then again with my mum, so I guess you could say I liked it ;) Nice was awesome, I'll post about it NOW :)