15. joulukuuta 2008

Kuka teki minusta tän naisen?

Housuboy lensi eilen Kanarialle. Meillä oli oikein rauhallinen viikonloppu. Lauantaina kävimme yhdessä syömässä hienommin Ravintola Pannussa. Minä menin näissä.
Mekko: H&M
Leggings: GT
Popot: Bianco
Jakku: Vila

Ensin meinasin mennä ilman tuota jakkua, mutta päätin sitten kuitenkin ottaa sen päälle. Pannu ei ota kahden tai neljän hengen pöytävarauksia, joten seisoimme jonossa ensin kymmenen minuuttia ilman että se liikkui kertaakaan. Päätimme kokeilla Amarilloa. Amarillossa kerrottiin ystävällisesti, että jonotusaika oli 45-60 min. Housuboyn työkaveri soitti, koska oli ollut Pannun jonossa edellämme, että jono oli liikkunut ja enää ei ollut montaa henkeä jonossa. Joten menimme vielä kerran takaisin katsomaan, josko ei tarvisi turvautua Hesburgeriin. Ja onneksi sitten pääsimme. Oletteko ajatelleet, mitä kiskontaa ravintolajälkkärit ovat? 7,50e kakusta? C'mon!

Saappaat: Sauvon Kenkä
Farkut: Vero Moda
Toppi: GT
Bolero: Mick's


Näissä vein sitten Housuboyn ja kaverinsa Oulunsaloon eilen. Olin jotenkin niin lamaantunut eilen tietäessäni, että viikkoon en kuule hänestä mitään enkä saisi soittaa enää aina, kun minusta tuntuu siltä. Minulle ikävä on aina pahin ensimmäisenä päivänä. Housuboy sanoi minulle lauantai-iltana, että olen maailman kaunein ihminen, kaunein, jonka hän on ikinä tuntenut sekä sisältä että ulkoa. Ja märsäsin varmaan kymmenen minuuttia ilosta. Hän ei kehu oma-aloitteisesti minua ikinä, joten meni kyllä läpi aika kivasti.

Tänään sain kuitenkin jo järkevät vaatteet päälle ja taidan mennä autolla kunnon kauppaan. Ja kyllä, aion laittaa juuri nuo kengät, koska nuo housut kaipaavat tuollasia platformeja. Oisin halunnut huivin kaulaa, mutta en omista oikean väristä.


Kengät: Blink/ Aleksi 13
Housut ja vyö: Vero Moda
Paita: Esprit

Tunnen oloni säälittäväksi, koska ruikutan siitä, että hellu on poissa. Minä en ole tällainen. Hän on poissa viikon ja tunne oloni niin yksinäiseksi! Minä olen kohta poissa kolme kuukautta, miltäköhän se tuntuu hänestä? Onneksi hänellä on seuraa ja hauska viikko tiedossa, koska tiedän, että Housuboy tarvii juuri tätä. Itse käytän aikani joululahjaostoksiin ja siihen, että käyn keskiviikkona ostoksilla äitini kanssa, kun hän tulee tänne jouluostoksille :) Inhoan jouluruuhkia. Varsinkin sitä, että ne pirun ihmiset tukkivat kaikki kulkuväylät! Mikä hitto siinä on, että pitää jäädä juuri ovien eteen, liukuportaitten ylä-/alapäähän tai 30cm leveälle kulkuväylälle unelmoimaan?

Hauskaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Unelmoimaan tai "kotkottamaan" kuulumisia... etenkin tuo jälkimmäinen voisi olla huomattavasti maukavempaa kahvilassa. siksi minäkin välttelen viimeiseen asti joulun aikaan kaupoilla pyörimistä. Tai ainakin pyrin välttämään ruuhkat.

Tyylikkäät asuvalinnat olet taas onnistunut nappaamaan päällesi.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ziri mua kammoksuttaa nyt tuo liikennekin. Aion huomenna mennä kaupunkiin aamusta, koska neljän jälkeen oli yhtä helvettiä :( Ja kiitos kaunis :)!

Sky Mikaela kirjoitti...

Sunshine????

Jos olet, onpa hauska nähdä sinut ihan kuvasta :-) (jos et ole se ketä luulen, kiva nähdä silti :-D). Nätti ja tyylikäs olet.

sho(e)paholic kirjoitti...

Natjale, taidan tietää kuka olet ja kävin jo purkautumassa sun omaan blogiis. Mun pitää lähteä bileisiin ja huomasin vaan sun kommentin sähköpostini kautta, joten tulin kattoon, kuka olet :) Voi että olen happyhappyhappy kun löysit mut! *virtuaalihalaus*

Anonyymi kirjoitti...

Olet ilmiömäinen tyylitaituri ja osaat valita juuri sinun hehkuvaa kauneuttasi ja valoisaa luonnettasi korostavat vaatevalinnat. Minusta on ihanaa katsella, kun nuori nainen uskaltaa pukeutua mekkoihin ja muihi naisellisiin vaatteisiin. Ylipäätään mekkojen ja muiden naiseutta korostavien vaatteiden käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa ja olen havainnut, että monet miespuoliset nykyaikanakin tykkäävät katsella naisen kuin naisen, iästä huolimatta, päällä mekkoja ja hameita. : ) Siis kiitos näistä kauniista asukokonaisuuksista.

Tiedän tuon ensimmäisen päivän ikävän. Olen itse kokenut sitä aina, kun joku rakas ja läheinen ihminen lähtee reissuun ja jään vaille hänen seuraansa. Ensimmäisen päivän ikävä saa haahuilemaan päämäärättömästi ympäriinsä tekemättä mitään.

Mutta onneksi se menee ohi ja ennen kuin huomaatkaan, Housuboy on taas luonasi. Ja rakastaa sinua varmasti; niin kauniita sanoja hän käytti sinusta puhuessaan! : )

Sateenkaari kirjoitti...

kauniit vaatteet.kaikki. sopii sinulle. osaat pukeutua.
elama ei ole aina sita kyljessa nyhjaamista. kurjaltahan ero tuntuu.mutta se tekee vain hyvaa. eron jalkeen elama on kahta ihanampaa. ikava on inhottava tunne.mutta samalla niin nautittavakin.
lamminta joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

sho(e)paholic kirjoitti...

Verna: kiitos tuhannesti taas :)! Olen huomannut, että mekot ovat kauniimpia ja helpompia vaatteita. Kun käyttää näitä "arkisia mekkoja" ja tunikoita legginsien tai tunikan kaverina, niin ei tunne oloaan niin helposti pullukaksi sellaisina huonoina hetkinä :D Nyt olemmekin jo taas takaisin Housuboyn kanssa saman katon alla :)

sateenkaari: kiitos sateenkaari! Ajattelin eroa niinkin, että kohta se on 3 kuukauden aika ja sitten se vasta paha onkin jos ei viikkoa kestä :D Lämmintä joulua sinulle ja perheellesi Turkkiin :)