11. joulukuuta 2008

If teeth coul kill

Kävin poistattaan kaksi viisuria vasemmalta puolelta. Ei ole ihan vahva olo. Para-tabsia menee ja vanutuppoa purraan, minkä keretään. Mun pakkasessa ei ole jääpakkausta, mutta näppäränä opiskelijana otin käyttöön jäisen, wait for it, minttuviinapullon! Itsehän en juo väkeviä, mutta tuosta tehtiin viime laskiaiseksi termariin minttukaakaota. Siitä asti se on siellä virunut :D
Plussa? Ensimmäinen paketti Kevyt Trio -jäätelöä on kohta mennyt ja ihan hyvällä omallatunnolla, kun muuhun ei pysty. Huomenna kokeilen pilttiä ja keittoa. Mulla on leukalukko.

Olin tänään kaikesta huolimatta über-chic, mutta kuvaa en ole saanut otettua, koska on vähän tuskia.

Tässä kuitenkin pitkästä aikaa jotain, mikä on piristänyt minua niin huomattavasti, eli aussipoika, joka palasi juuri kotimaahansa laittoi viimeisenä viestinään tällälailla puhelimeeni:

"Hei! Sorry we didn't get a chance to catch up yesterday, I hope that your tooth gets fixed with little pain today! Thanks so much for making my exchange a great one you have made it easy for me to settle in! I had a great time and will be back in finland i'm sure! And remember if you come to Australia you will always have a place to stay! Have a great one stay in touch through fb! Dave x

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia!

Mä kauhulla odottelen, että koska multa pitää poistaa viisaudenhampaat. Vanhemmilta ja siskolta ja veljeltä on kaikki neljä jouduttu poistamaan, joten todennäköistä on, että multakin. Lukiossa englanninopettajalta poistettiin viisaudenhampaat ja suositteli, että poistaa siinä alle 25 vuoden iässä kun paranee helpommin. Eikä kaula tule mustelmia täyteen, ihan kuin olisi yrittänyt hirttää itsensä. :S

ziriliini kirjoitti...

Multa on poistettu viisureita 2. 2 on vielä jäljellä, joista ainakin yksi pitäis poistaa vielä. Mutta mitäs mä sillä yhdellä ainokaisella sittne oikein teen...

Lähtivät kivuttomasti ja mitään suurempia kipuja en kyllä ehtinyt tuntemaan. Missään vaiheessa. Aikakin oli varattu vain yhden poistoon, mutta samassa ajassa olii ehtinyt nyppiä kolme yhtä helppoa tapausta pois.

Tuohon otsikkoon muuten... hammasvaiva voi oikeasti tappaa, jos sitä ei hoida. Joten minäkin vaikka kammoksun hammaslääkäreitä ja menen vasta kun on viimeinen pakko, niin ennemmin menen kuin jätän hoitamatta.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ice:kiitos! Ollaan jo voiton puolella tänä aamuna :) Mie olen aika tottunut hampaiden poistoon, mutta noihan pitää ottaa ihan kirurgisesti niin, että toisessa tapauksessa piti siirtää ikeniä ensin ja tarvittiin tikit jne. Mutta kumpikin lähti yhtenä kappaleena, mikä on kuulemma hyvä. Yks vitoshammas multa jouduttiin eka sahaamaan puoliks. Aika karua, jos tosiaan näyttää siltä, että itteensä on yrittänyt hirttää :D Mie yritän nyt opiskeluaikana hyötyä niin paljon kuin mahollista tästä YTHS:stä.

Ziri: mie olet tosiaan niin tottunut näihin tämän alan lääkäreihin kahdeksan vuoden oikomahoidon ja kuuden hampaanpoiston jälkeen, että en enää "jaksa välittää" mitä ne siellä ronkkivat :D mulla ei ole yläviisurit oireilleet, mutta samaan hintaan ne kiskovat ne pois ja samalla vaivalla kun ne eivät vielä vaivaakaan. En haluais, että ne yläviisurit tuhoaisivat sen kahdeksan vuoden työn oikomahoidossa. Ja olet oikeassa siinä, että ne voi tappaa, mutta viittasin kipuun tuolla tällä kertaa.