29. tammikuuta 2009

Juuri pääsin sanomasta..


Juuri kun pääsin sanomasta äidilleni, että en osta uusia kenkiä, niin täydellinen nilkkuripari hyppäsi vastaani liikkeessä nimeltä Yendi hintaan39,90fr. Kiikutin ne kassalle, koska, like it or not, olen etsinyt härskejä punaisia nilkkureita iät ja ajat ja maksaisin noista Suomessa milloin tahansa 40e, joten maksan kyllä täällä 40fr (~28e). Kassalla tyttö sitten otti enarin ja ilmoitti hinnaksi 19,90fr ja katsoi näyttöä hammästyneenä. Ilmoitin nopeasti, että ei häiritse minua ja maksoin ostokset ja marssin ulos liikkeestä, ennen kuin tyttö ehtisi kysyä neuvoa keltään muulta ja hinta hiipisi takaisin ylöspäin. Siis sain nämä kaunokaiset hintaan 14e! (Mekko Seppälästä, hiuskoru H&M, leggingsit G&T).



Kuvat ovat pieniä, mutta napsikaa isommaksi. Kuvatilani on jo nyt liian täynnä. En käsitä, miten se on mahdollista, mutta tekniikan ihmelapsena en ole yllättynyt.


Opetuslehtiöni päällä komeilee Ainoa itse ostamani kaulakoru. Tai on mulla yksi toinen H&M:n hely, mutta yleensä kaikki koruni on ostanut joku muu. Tämä oli niin kaunis ja niin halpa (5 fr) että en voinut vastustaa.

Tässä on sitten se levy, minkä tein. Soittolista on seuraava (YouTUbesta löytyy, en jaksa kaikkia linkittää ja toinen levy on tulossa vielä):

1. Apocalyptica ft. Ville Valo & Lauri Ylönen - Bittersweet
2. Anna Abreu - Vinegar
3. Koop Arponen - Insomnia
4. Apulanta - Circles (Viivakoodit englanniksi)
5. Bitch Alert - Sandy
6. HIM - Wings of a Butterfly
7. Brightboy - Vanity Fair
8. Amorphis - House of Sleep
9. Kwan - Unconditional Love
10. Lovex - Guardian Angel
11. Nightwish - Sleeping Sun
12. Sonata Arctica - Tallulah
13. Sunrise Avenue - Fairytale gone bad
14. Bleak ft. Ana Johnsson - Fate
15. The 69Eyes - Betty Blue
16. Stratovarius - Forever
17. The Rasmus - The Funeral Song
18. Hanna Pakarinen - Go Go
19. Poets of the Fall - Carnival of Rust
20. Sentenced - You are the one
21. Semmarit - I don't mind


Vaatekaupasta ruokakauppaan ja sieltä tarttui mukaan vadelmia jälleen kerran. Ne ovat ainoita hedelmiä/ marjoja, jotka täällä ovat hyviä. Jotenkin hedelmät vaikuttavat täällä kovilta ja mauttomilta yleensä. Söin vattuni vaniljavanukkaan kanssa, namnam! Ihmettelen edelleen, että joitakin maitotuotteita siedän ulkomailla ja joitain en. Vaniljavanukkaalla ja minulla ei ole ollut vaikeuksia löytää yhteistä säveltä.

Näiden vattujen, tämän mukavuushupparin ja Glamourin kanssa käperryin sängylleni nauttimaan rauhaisesta illasta eilen. Tosin se ei ole ikinä rauhallinen, kun perheen pienin on paikalla. Olen alkanut huomata, että lapsen käytös ja huomionkipeys sekä kohtaukset vain pahenevat koko ajan.

Ai niin, ostin enkunkielistä kevyttä kenttälukemista. Mulla on kirja suomeksi, mutta kaduin niin kovasti, että en ottanut sitä tänne mukaan. Joten kun löysin sen enkuksi, niin ajattelin, että sitä minulla ei vielä olekaan ja kirjallisuuteen se raha ei koskaan mene hukkaan. Eihän? Joten olen totaalisesti koukussa ilta- siesta- ja viikonloppulukemiseeni. Glamourin hotkaisin heti, oli niin ihanaa löytää enkunkielinen lempparilehteni.



Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, Valais'n kanttoonissa näyttää tänä iltana tältä...


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Awww ihanat nilkkurit! Ei menny noiden suhteen kyllä raha hukkaan. Kerro sitten mitä mieltä ne oli soooomalaisesta mussiikista!

Madde kirjoitti...

Hei vitsit sun pitäis päästä Mulhouseen Ranskan puolelle käymään, siellä on toooosi halpoja kenkiä. Ei tietenkään mitään aitoja nahkajuttuja mutta jos kauniita korkkareita saa 15 eurolla niin silloin on aika sama et mistä ne on tehty..ja mulla ne on vielä kestänyt tosi hyvin. Ollan menossa Geneven lähelle Annecyyn ystävänpäivänä et voin kertoa et saisko sielti sit vaikka niitä samanketjun kenkiä. sehän kuitenkin on varmaan lähempänä sua kuin Basel ja Mulhouse.
Oon ostanut Coopista sellasia fetoja mitkä on sellasia isoja paloja ja ainakin niistä löytyy kyllä sellasiakin mitkä ei oo voimakkaita, oisko joku sellanen coopin oma merkki mis on kaks feta levyä vierekkäin. Halpaa ja ihan ok:ta. :)

sho(e)paholic kirjoitti...

Calin: olen samaa mieltä, thank you very much ;) Kerron mitä tykkäsivät. Alettiin jo yhen Housuboyn kaverin kanssa suunnitteleen vol. 2, joka sisältää kaikki suomalaiset karaååkke-klassikot aikuisesta naisesta XL5:seen :D

Jessica: piti oikein tarkistaa, etten puhu läpiä päähäni, mutta olen käväissyt ohimennen tuolla Ranskan puolella, kun asuin Colmarin lähellä Ribeauvillén kylässä reilun viikon isäntäperheessä. Ranskan puolelle on kyllä tosi kova hinku uudestaan, joten saatan jonnekin päin eksyä ja tuo Elsassin alue ois unelmien täyttymys mennä takaisin :) joten kiitti vinkistä!
Ja kiitos fetavinkistä. Onneksi aina on Coop ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän upeat nilkkurit löysit. Voisitko lähettää samanlaiset tänne Taiwaniin mulle.

sho(e)paholic kirjoitti...

Voi Hyppy, vein viimeisen parin :(!