26. tammikuuta 2009

Satunnainen onnistuminen - ihmisen pahin vihollinen

Tänään olen ensimmäistä kertaa todella sillä mielellä, että kannatti tulla. Yö oli todella vaikea, sillä perheen nuorin pisti (jälleen) kauhean shown pystyyn. Kun se oli ohi noin kolmelta yöllä, niin alkoi pihalla työkone jyrräämään. Heräsin seitsemältä ja olin ihan puhki. Painuin kouluun ja kuulin huhua ulkoilupäivästä. Opettajanhuoneen seinällä oli viisi vaihtoehtoa näköjään, joista olisin voinut osallistua pulkkailuun tai kävelylle. Osallistuin sitten kävelylle, koska olen enemmän ulkonaliikkuja kuin leikkijä, koska palelen niin helposti. Mukaan otetaan myös uikkarit ja pyyhkeet, sillä päätepysäkki on kylpylä, jossa on kait ulkoilma-altaita. Ihanaa tuntea, että asiat alkavat sujumaan ja voisin itse asiassa viihtyä täällä. Toivottavasti kotoakin alkaisi kuulua parempia uutisia, niin voisi nauttia täysillä. Tosin aion kyllä kerrankin olla itsekäs ja nauttia siitä huolimatta, mikäli siellä ei kukaan ole hengenvaarassa.

Söin tänään lounaani koordinaattorini luona ja tapasin - tattadaa! - ensimmäisen ikäiseni ihmisen! Oli ihanaa syödä kunnon peruskotiruokaa, joka oli tehty alusta loppuun asti itse tuoreen salaatin kanssa. Lisäksi sain lainaan adapterin, joka ratkaisee kerralla minun ja rakkaan suoristusrautani kipinänpuuteongelman ja kunnon lumivaellussaappaat. Koordinaattorini pakotti minut ottamaan ne. Nämä raukat eivät oikeasti tajua, että minä olen tottunut pahempiin olosuhteisiin kuin 10cm hankeen ja -3 asteeseen pakkasta.

Olemme menossa "yksille" lauantaina tämän koordinaattorin tytön kanssa ja kuulemma olen lähdössä eksperttibilettäjän mukaan. Epäilen, että en kuitenkaan löydä siskoni ja Parhaan Ystävän veroista (nimim. antakaa vanhalle armoa) :D Olen tekemässä perheelle levyä, jossa on suomalaisia artisteja ja musiikkia. Siis itsehän en harrasta minkäänlaisia laittomuuksia, vaan kaikki kappaleet, joita minulla on, on otettu koneelleni varmuuskopioiksi CD-levyistäni. Eräs koulukaverini teki tämän silloin, kun menimme oppilasvaihtoon Ranskaan ja minusta se oli loistava idea. Olen tähän mennessä päättänyt ottaa mukaan ainakin Poets Of The Fallin, Apulannan enkunkielisestä tuotannosta jotain, 69 Eyesin, HIMin ja The Rasmuksen. Muista en vielä ole varma. Ehdotuksia otetaan vastaan, mutta mulla on täysi veto-oikeus. Ja ettepä te tietäis, vaikka tekisinkin mitä :D

Huomiseksi reppuun lähtee mukaan uikkarit, pyyhe, cashewpähkinöitä, kaksi omppua, pari voileipää, kännykkä, lompakko ja ylimääränen villapaita kylmyyttä suojaamaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nightwish? Mariko/Kwan? Apocalyptica? Ota mukaan myös naisten laulamia biisejä, ettei ihan ukkomeiningiksi mene :D Entäs jos näytät palan suomalaisesta idolsista; Pakarinen,Abreu Ari Koivunen, nyt tän vuoden uudet idolssinaamat?

Unknown kirjoitti...

Moi taas!
Nyt kannattaa kuitenkin lopettaa murehtiminen ja nauttia ajasta siellä, koska(ainakaan vielä ;)) ei kukaan ole hengenvaarassa.
Kyllä se housuboykin täällä pärjää.
Ei sunkhaan sole ainoa pakkolomilla ollut?
Oli se eilen ainakin ihan tolpillaan ja me vielä niille hävittiin. ; )
Siitä musiikista tietenkin ainakin tuohon Anonyyminkin ehdottama Apocalyptica, mutta tiedän ettet kyllä varmaan ainkaan Ari Koivusta laita- Lordi?
Entäs "hienompaa"? Pentti Hietanen.
Muista kuitenkin bilettää "sivistyneesti" niin kuin isäkin aina. ;)
T. Kotijoukot

Katti kirjoitti...

Biiseistä;Vilkkumaa,Irina.Uniklubi.
Onhan noita(ei mitään Koivusta!!!)

Mukavaa,että sinulla on ohjelmaa siellä:Äläkä nyt sure asioita mille et voi mitään(paraskin sanomaan ,ihminen joka kantaa ainakin puolen maailman murheita hartioillaan!!)

Nauti sosiaalisesta elämästä!
Kerrohan sitten miten se "yksillä" käynti meni!!!

sho(e)paholic kirjoitti...

Anonyymi: Varsinkin Kwan oli loistava idea ja koska naisartisteja on niin vaikea keksiä, niin taidan ottaa vinkistä vaarin myös Abreun kanssa. Apocalyptica menee mixiin varmasti. Aria en huoli :D

Matti: Lordi ei ole huono idea, en edes muistanut sitä :D Pentistä en kyllä tiedä. Saa nyt nähdä. Ja jos löydän pöydän niin nousen sille tanssimaan ja sanon, että iskä käski bilettää kun hän :D (nimim. noin kolkyt saikun ja mun kaveria näki sut cornerissa)

katti: haluaisin laittaa enkunkielistä, kun ei ne suomesta tykkää, mutta olen miettinyt, että jos menee suomalaista niin Irina on ekana. Inhoan maijaa, sorry :)