4. tammikuuta 2009

Läksiäiset ja tuparit

Tässä on vähän meidän tarjoilupöytäämme kotoa. Tein mozzarellasalaatin (tomaatti, mozarellasiivuja ja päälle tuoretta basilikaa rypsiöljyssä ja mustapippurilla maustettuna) ja munavoita, muut jutut olivat valmiina kaupasta. Patongit paistoin ja cockatilpiirakat vielä noiden tarjoiltavien lisäksi. Yritin tarjota vähän terveellisempää ruokaa ja sipsit olivat lähinnä siksi, että kukaan ei pääse sanomaan (kuten joskus ;) että intoilen liikaa terveydestä muidenkin puolesta :D

Juhlijoita oli vain vähän. Paikalla oli yksi tuttavapariskunta ja neljä läheisintä tyttökaveriani (yksi poissa paikkakunnalta) ja kaksi ystäväpoikaa sekä vanhempi pikkusiskoni, joka tuli auttamaan valmisteluissa jo aiemmin kuin vieraat saapuivat.

Meidän ruokailunurkkauksemme on vielä aika paljas. Siskon ja serkun kämpästä saimme lainaan lattiatyynyjä. Olemme miettineet Housuboyn kanssa, että tuohon ostettaisiin vain japanilaistyylinen matala pöytä ja istumatyynyt, koska ylempänä seinällä on Housuboyn japanilaistyylinen miekka.




Kuva vähän tärähti, mutta alkuillasta mulla oli päällä Vilan liivi ja GT:n pitkänmallinen raitapoolo. Päätin kuitenkin vaihtaa baariin kevyempää päälle. Huomatkaa, että Housuboyta pyydettiin jopa osallistumaan kuvaan ja näin paljon herralla kiinnosti...

Sain läksiäislahjaksi karkkia ja kuvan ja tuparilahjaksi saimme Myy-pyyhkeen ja Stenvallin Ankka-taulun. Niistä ei valitettavasti löydy kuvaa. Olin todella onnellinen viimeisestä illasta ystävieni kanssa. Jos ilta ei ollutkaan kovin erikoinen, niin olin todella kiitollinen siitä kaikille osallistuneille. Baariin lähdimme matkaan ja viimeiset kerrat saimme revittää tanssilattialla. Rakastan siskon kanssa tanssimista, sillä hän ei säästele yleensä juuri ollenkaan ja on todella taitava. Joku ämmä heitti kuitenkin baarissa ensin drinkin ja sitten oikean lasin siskoni niskaan ja siihen päättyi hauskuus. Meidän oli näinollen pakko vaihtaa vielä baaria, koska tuo katkera nainen ei lentänyt pihalle.

Sivuhuomautus tytöt tästä leggings-muodista: leggingsit ovat sama asia kuin paksut sukkikset tai kalsarit siinä mielessä, että ne eivät ole päälluhousut. Älkää hyvät ihmiset laittako legginsejä sellaisen paidan kanssa, joka ei peitä takamusta! Se on karsean näköistä. Ja jos tästä nyt joku vetää herneen nenään, niin se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Mutta jos Mischa Barton haukuttiin InStylessa ja Glamourissa tämän kalsariasun takia, niin kyllä miekin saan teilata mattimeikäläisen. Nillittäkää takasin, minkä haluatte, mutta se ei vain ole hienon näköistä. Ette te sukkahousujakaan käytä niin. Katsokaa itse täältä ja huomatkaa, että en ole yksin mielipiteessäni.

http://dirtydirtdirt.blogspot.com/2008/11/mischa-bartons-sexy-leggings.html



Joka tapauksessa ihana ilta ja joka ikisen kanssa halasin viimeistä kertaa ja tuli joka kerta pala kurkkuun. Tulin kotiin ja herätin Housuboyn, joka ei ollut halunnut baariin. Purskahdin itkuun heti kun pääsin ovesta sisään ja onneksi oli syli valmiina. Enhän minä poissa ikuisesti ole.

Aikataulussa: Keskiviikkona kolmeksi junalla Tampereelle Jääprinsessan luo ja Helsinkiin torstaina tiimiserkun luo. Perjantaina Helsinki-Vantaa jää taakse noin puolelta päivin ja illalla olen jo pääsiäiseen asti kotia toimittavassa Sveitsin perheessäni.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hassua ajatella, että kaikki ystäväsi jäävät sinua kaipaamaan, mutta jos vain netin ääreen reissun aikana pääset, et ole meiltä blogiystäviltäsi kadoksissa laisinkaan. ; ) Muistakin etsiä toimiva kone, että saat pidettyä meidät ajan tasalla suuresta seikkailustasi.

Leggareista. Joo, aika kamala kuva oli linkin päässä. Uskoisin, että ihmiset voisivat olla kiitollisia tästä vinkistäsi, sillä kaikki eivät ilmeisesti asiaa tiedä. : ) Itse en ole leggariihminen, johtuen ehkä siitä, että jossain vaiheessa käytin niitä tosi paljon, varsinkin kotosalla joskus 90-luvulla ja jotenkin en tule niiden kanssa toimeen. Samoin kuin minä ja sukkahousut emme kuulu yhteen. Nyt on tosin pakko vetää jalkaan sekä kalsarit että sukkikset, kun täälläkin on hieman keskimääräistä tasoa enemmän pakkasta.

Sinä olet kuvassa taas niin nätti, oikea glamour -tyyppinen kaunotar. Jotenkin tulee mieleen joku elokuvatähti menneiltä vuosikymmeniltä. :)

Rattoisia matkavalmisteluita ja muista pitää meidät ajantasalla! : )

ziriliini kirjoitti...

Leppoisia matkavalmisteluja ja hyvää matkaa!

Sky Mikaela kirjoitti...

Onnea matkaan oikein roppakaupalla :-)! Pidä hauskaa ja nauti elämästä, matka on varmasti antoisa ja ihana.

Sateenkaari kirjoitti...

nyt vasta luin juttusi.olisin halunnut kereta toivottaa sinulle hyvaa matkaa,ja onnea perille.paljon ihania seikkailuja,ja uusia asioita. ehkapa paaset siella koneen aarreen.toivotaan niin. pida huoli itsestasi.

ziriliini kirjoitti...

Blogissani on sulle haaste...