31. heinäkuuta 2013

Päätös tehty: Bikini Challenge here we go!

Sain kaverikseni Bikini Challengeen ihanaisen ystäväni Nappisilmän sekä rakkaan serkkuni Izbelin. Niillä eväillä oli helppo lähteä mukaan, kun tsempparit on ihan lähellä.
Itse lähden jatkamaan Bikinillä siksi, että jollain on pakko jatkaa. Kyllästyn niin helposti, että SD:n ohjelmat on liian puisevia jo nyt. Ei sillä, reenit tehdään vielä tämä viimeinen viikko uskollisesti loppuun asti. Sen jälkeen minä en aloita heti Bikiniä 5.8., kuten se alkaisi, vaan pidän Fitfarmin ohjeen mukaisesti palautumisviikon, jolloin ei mennä salille, vaan palautellaan kehoa. Sykemittarini on vaatinut minulta samaa jo kolme viikkoa : D

Tänään olin töissä näillä vaatteilla. Sain sen verran kivoja kehuja (toki kehut on aina kivoja), että päätin räpsästä tänne kuvat. Surusilmä otti upeasti meidän eteisen naulakon myös kuviin, että ei jää epäselväksi, kuka tykkää suksistaan niin paljon, että ei oo vieläkään raskinut kantaa niitä varastoon (seliseli..)

Feat. Atomicit

Ainoa asuste, joka multa löytyy (noloa kyllä) AINA,
on toi sykemittari :D en tajua ottaa sitä pois ikinä.


Rakastan tuota Cubuksen kaulakorua, ruusukultajäljitelmä, ihanuus!


Näistä nyt näkee: ryhti parantunut, kilot karisseet ja kroppa tiivistyy!

Musta maksimekko halkiolla / Topshop
Kaulakoru / Cubus
Vyö / Seppälä
huivi / H&M
gladiaattorit / Spiritstore

Sitten tää vetää ihanan iltapalansa naamariin, namnam! Ja lähtee nukkumaan. Tää päivä onkin ollut lepopäivä. Nyt on pakko myöntää, että nälkä alkaa kasvaa syödessä ja kroppa alkaa vähän väsymään dieettailuun. Mutta silti olen ylpeä itsestäni, että olen tähän pystynyt näin hyvin ja tästä on hyvä motivaatio jatkaa urakkaa. Ja iiik! Ennää kaksi viikkoa että menen naimisiin! Uskomatonta!
Polttaritkin lähestyvät uhkaavasti ;)


Ilta menee tämä kainalossa (jos en ketään muuta sinne saa...) . Mulla alkaa kolmas kerta, kun luen tämän englanniksi. Because I love it.


Ai niin ja kiitos taas ihan hurjasti kaikille teille ihanista tsemppiviesteistä! Aina kun kuvittelen että en mää jaksa ennää, niin löytyy joku ihana sana joltain ihmiseltä :) tutuilta ja tuntemattomilta. Eilen ihana serkkuni kehui, että rohkaisen varmasti muitakin tekemään muutoksia elämässään ja todella toivon niin. Ja joskus ne kommentit taas tulevat juuri siihen väliin onneksi, kun joku on anonyymisti heittänyt jotain todella fiksua.
Siitä saa kylläkin vielä sisua jatkaa kahta kovemmin, koirat haukkuu ja karavaani kulukee! Säälin saa ilmaiseksi ja kateus pitää ansaita ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Mintttu kirjoitti...

Ihanaa, kun sulla on lähipiirissäkin tsemppareita ja mukana olijoita BC:ssä :) Hyvä me kaikki, joita näyttäs olevan joku miljoona..? :D Jee, maanantaina sitten vihdoin.

jennijuuulia kirjoitti...

Jeejee, BC! :) Kyyyyllä me vaan kuule onnistutaan, kuten itsekin kommentoit tuonne mun blogini puolelle!

Anonyymi kirjoitti...

Jeejee! Hyvä sinä! Hulluna tsemppiä haasteeseen! Tulokset tulevat olemaan varmasti mielettömät! :)

sho(e)paholic kirjoitti...

Minttu: totta totta! Meitä on kyllä tosi monta! Mulla alkaa urakka ensi viikon maanantaina SD:n jälkeisen palautusviikon ansiosta vasta, jonka vedän vielä SD:n palautteluohjeella ja ruokavaliolla :)

Jennijuulia: Juu ei mulla siitä ole pienintäkään epäilystä, SD:kin on ollut mulle niin helppo! :)

Anonyymi: Kiitos paljon! :)

Unknown kirjoitti...

Moikka! Liityinpä minäkin sitten tänne sun lukijaksi :)

Hihuu! BC'sta tulee niin mahtavaa!

sho(e)paholic kirjoitti...

Tervetuloa Johanna :)!