15. heinäkuuta 2013

Puoliväli ja häämeikkikokeilu vol 1

Puolet on dieetistä nyt takana ja näillä mennään (huom! yhtenäiset bikinit):



Tältä näytetään nyt sivulta

Ja tässä takaa pompulan kanssa, minusta kivempi kuva, mutta laitoin vielä senkin, missä näkyy selkä kunnolla


Eli näin :)


Olen melko tyytyväinen. Mittoja en ole nyt ottanut, mutta yritän muistaa tänä iltana, jos jaksan. Olen nimittäin tänään menossa töistä täyttämään kirppispöydän, sieltä suoraan lenkille ja lenkiltä tekemään reenin. Huhhuh, mutta jos jaksan tän päivän, niin sitten on voittajafiilis! Ja plus Surusilmä pitää kans tänään salipäivää ja huomenna lepoa, joten haluankin olla mieluummin huomenna hyvällä omatunnolla reporankana sohvalla hänen kanssaan :)

Ja sitten se häämeikki!

Alkutilannehan oli ilman pohjaa tämä:

Au naturel (pahoittelen, kuva iPhonella, huonot värit)

Ja siitä lähdettiin tekemään pohjustus, johon tarvittiin nämä:

Jo Blascon peiteväri (luottotuotteeni jo vuosia)


Make Up Forever HD powder

Lily Lolon mineraalimeikkivoide

LilyLolon peiteväri

Lumenen pohjaväri


L'Orealin Touche Magique valokynä

Ja näin aloitin:

Levitin kasvoille Lumenen Beauty Basea kauttaaltaan ja annoin kasvojen imeä sitä hetken. Taivutin ripset eka kerran!
Käytän aina Shu Uemuran ripsentaivuttimia. Ainoat, jotka mulla toimii. Rakastan näitä yli kaiken, oon aloittanut käyttämään 2009 ja sen jälkeen en osaa enää muita käyttääkään. Hintavat, mutta so worth it!
Mulla on sellainen jännä tapa, että taivutan ripset kahdesti: heti kun olen laittanut pohjustustuotteen naamaan ja toisen kerran sitten, kun olen saanut kaiken muuten valmiiksi ripsiväriä varten. HOX! En ikinä ripsarinlaiton jälkeen.

Seuraavaksi sitten aloin sutimaan tuota LilyLolon meikkivoidetta. Käytössäni on EcoToolsin meikkisivellin tätä varten. Tykkään enemmän LilyLolosta kuin BareMineralsista. Käytin jälkimmäistä vuosia, mutta nyt olen ihastunut LilyLoloon hinnan ja tunnun takia. Tuntuu hoitavammalta ja iho pysyy heleämpänä ja paremman tuntuisena koko päivän.
EcoTools ja LilyLolo: mineraalimeikkivoide levitetään pyörittämällä sutia myötäpäivään kasvoilla. Aloitetaan ongelmakohdista (keskeltä) ja häivytetään ja suurennetaan liikerataa ulospäin.

Kun tuo oli tehty, oli vuorossa valokynä. Sitä levitän näin:
Taputtelin valokynäjäljet ihoon ja levitin Joe Blascoa  peitevoidepensselillä.

Tosi tyylikäs on! :D
Sitten taputtelin nuo piiloon nuo jäljet. Pahimmat näpyt peittelin vielä LilyLolon puuterisella peitevärillä ja myös silmänaluset peitin myös sillä. Sen jälkeen sudin HD-puuteria ja lopputulos on tässä:

Tässäkin se vähän näkyy, että puuteri ehkä vähän liikaa korosti noite peiteltyjä kohtia. Tämä johtuu siis siitä, että iho oli liian kuiva. Asia korjaantuu, kun mun kosteutusproggis jatkuu. Mutta erohan on alkuun huomattava. Salamavalossa tuo HD-puuteri näkyy vielä paremmin, MUTTA nyt se on testattu ja osaan laittaa sitä sen verran paremmin, että en näytä hääkuvissa zombilta/ kuolleelta/ kalkkilaivan onnettomuuden uhrilta.

Tämän jälkeen sitten sudin kasvoilleni varovasti aurinkopuuteria ja poskipunaa.
Poskipuna on tässä hämärän näköinen, mutta se on ihanainen L'Orealin Pink Sandalwood, joka on minulle todella imarteleva väri. Alla kuvassa taas on se paletti, jota olen hehkuttanut ja toimii ihanasti aurinkopuuterina: ei liian tumma mulle (kun taas poskipuna on).



Sitte mää pietin tauon! Prodepatukka, cashewpähkinöitä, mustikkaa ja vettä, nam! :)

Jatkoin sitten silmämeikillä. Tämä onkin se varsinainen kokeilu meikissäni, koska tiedän, että huuleni ovat melko nudet ja silmäni hyvin laitetut, kuten myös ihoon minun on panostettava.

Silmämeikki

Näitä tarvitaan:


GOSH kulmavärit. HOX! En käytä tota geelitahmaa, älkää ihmetelkö, tää ei oo oikeesti niin vanha setti kuin ton perusteella näyttäis.

Urban Decay Naked Eyes Palette


Lumenen Natural Code rajauskynä sävy 03 Peach (parempi kuin puhdas valkoinen)



Maybellinen Colossal volume
 


Rimmel Lash Acclerator -maskara

Huom! Suosittelen kyllä kaikille silmämeikinpohjustusvoidetta, mutta mulla sitä ei vielä ole. Se on postissa tulossa! En malttas odottaa, että saan sen testattavaksi :)

Anyways, ensin rajasin alaluomen tuolla Lumenen kynällä kas näin:


Tosi tyylikäs kuva! Mutta siis se tulee tonne sisäpuolelle ja sisäkulmaan se väri. Ja tällä maskeerataan tuota punaisuutta, mikä tuossa kuvassa ällösti paistaa läpi ja saadaan näin silmistä pirteemmän näköset.
Aloitin luomivärin levityksen kulmaluulle tulevalla värillä, joka oli tuo kuva tuolla hieman ylempänä siitä väristä Venus. Laitan väriää myös keskelle silmää, jotta se näyttäisi isommalta.

Levitin värin paikalleen EcoToolsin luomivärisiveltimellä.




Sen jälkeen jatkoin liikkuvalla luomelle luomivärin levitystä sävyllä W.O.S




Näin sen levitän ja se on aivan nude sävy, mutta tykkään siitä, että näin tasoitetaan ihon oma väri.

Lopuksi otin sitten sävyä Faint ja levitin sitä luomivakoon varjostukseksi hyvin vähän kerrallaa. Mullla on muuten kaksi eri noita sutia, jotka yllä ja alla kuvataan, älkää säikähtäkö, en käytä samoja!
Alla näkyvässä kuvassa näkyy käyttämäni sävy, mutta myös se, että sen jälkeen käytän sitä rajauksiin, kun mulla on tuo tarkempi sivellin.


Luomivakoon varjostusta

Ihan silmäripsien rajaan rajausta


Sen jälkeen lisäsin naamaan tätä Sephoran meikinkiinnitys- ja heleytyssuihketta. Yllättävän hyvä hinta-laatu -suhde siihen nähden että maksoin 4.90e.

Aloitin maskaran levityksen taivuttamalla ripset uusiksi ja sitten ensin tuota Rimmelin maskaraa, joka ei varsinaisesti tuuheuta.



Sitten laitoin paikalleen vielä tuuheuttavaa Maybellineä :)

Suittuani kumpaakin kerroksen ja ripsiharjalla välissä, tulos oli tämä:




En kyllä oikeesti nyt siltikään ollut ripsien kaartuvuuteen supertyytyväinen, mutta näillä mentiin. 




L'Oreal Glam Shine Blush sävy 157 huuliin (mie olen semmonen harakka että rakastan näitä nudeja huulikiiltoja)

Sen jälkeen otin vielä kuvan lopputuloksesta. Eipä ollut ihan toivottu, mutta näytti luonnossa paremmalta, iPhone vääristää värejä ja tukkani oli mitä upein :D Onneksi hovikampaajani loihtii sen kuntoon kunnolla sitten varsinaiseen päivään.


What do you think? Minusta hieman liian vaalea, mutta mitä te olette mieltä? :)

2 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Meikkisi on hyvan naköinen. Huomasin selatessani, etta minua kaytan samaa ripsivaria, mita oli tuossa kuvassa sinullakin.

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos sateenkaari! Se näytti paremmalta luonnonvalossa, usko pois :)
Mulle on melkein ihan sama mitä ripsaria käytän, markettikama on yleensä ihan hyvää :) Nyt vaan on hakusessa hyvä vedenkestävä Isoa Päivää varten!