12. helmikuuta 2009

If I had a little money



Neule: H&M
Bodykauluspaita: Yes or No
Vyö: Pieces
Farkut: MicMac

Ja oikeastihan olen paljon hoikempi kuin mitä kuva näyttää. Ja mulla on myös parempi iho, pitemmät jalat ja puhtaampi tukka livenä.

Milanosta: Matka hommattu ja maksoi aika vähän. Maksoin noin 100e meno-paluulipuista junalla ja yöstä hotellissa. Suomessa Juna ois ehkä ollut halvempi mutta hotelli todellakin kalliimpi. Matkaan lähden ma 23.2. klo 7:14 ja palaan ti 24.2. klo 21:25. Odotan jo nyt innolla ja olen varautunut a) tyhjentään puolet käyttötilistäni b) ottamaan paljon valokuvia c) suvereenisti varaamaan aikani shoppailulle muodin mekassa. Kyllä isä ois ylpeä ko tytär on näinkin hieno ja sivistynyt ihminen.

Rahasta: siis onhan mulla sitä, mutta otan silti tietysti matkakassaan lahjoituksia vastaan. Tilinumeron saa heti pyydettäessä ja lupaan laittaa kaikkien sponsoreitten nimet isoilla kirjaimilla blogini sivupalkkiin lahjoitetun summan kanssa. Viestiksi tunnus: "en halua, että tyttö syö kynsiään viimeisen kuukauden, vaikka onhan sillä vähän varaa laihtua." Joo joo, eilen kävin törsään parisataa vaatteisiin JA Milanon matkaan. Eli on siinä jotain järkevääkin siinä summassa. Ne vaatteet. Niistä laitan lisää kuvia lauantaina tai sunnuntaina.

Shoppailut: En. Enää. Ikinä. Mene. Täällä. Henkkamaukalle. Ja silti sinne piti jättää pari ihanuutta, koska raha ei kasva vieläkään puussa.

Koulusta: Tänään olin kuuntelemassa paikallisen lukion suullisia kokeita. Tai siis täällähän tämä ei ole lukio vaan yläaste-lukio. Joten siellä 3.luokka tarkoittaa n.16-17-vuotiaita. Joka tapauksessa oli tosi mielenkiintoista nähdä, että millaisia ovat suulliset kokeet ovat tuolla, kun Suomessa ei niitä ole. Onhan niistä kai aina silloin tällöin puhetta ollut. Itse olisin ihan mielellään ottanut osaa niihin koulussa, mutta en tiedä sitten. Nyt kun olen nähnyt maailman tasoa, olen aika lailla sitä mieltä, että suomalaiset pärjäävät ilmankin näitä suullisia. Se on pakko myöntää, että olin aika katkera siitä, että yliopistossa ei testattu suullista sujuvuutta millään lailla pääsykokeissa, vaikka siellä pitäisikin erottaa jyvät akanoista. Suomessa on joskus vähän liikaakin se ongelma ehkä kuitenkin, että painotetaan lausumista ja saadaan suomalaiset pelkäämään puhumista siten.

Vielä eräs asia: kyseisessä luokassa on henkilö, joka sairastaa skitsofrenian muotoa. Tässä suullisessa kokeessa piti puhua urheilusta ja sana adrenaline rush oli mainittu eräässä kysymyksessä. Ensin poika selitti urheilulajista ja sitten alkoi puhua sairaudestaan. Tuli tosi paha mieli kuunnella, mitä vasta niin nuori ihminen joutuu kestämään, kun mielen tasapaino järkkyy. Hän tietää, että näyt eivät ole todellisia, mutta joskus ei voi niille mitään. Kuitenkaan ei ole vaaraksi toisille eikä itselleen.

Päätetään teksti näyttämällä, että Sveitsiläiset tekevät hääkutsut tyylillä. Kutsu tuli tässä laatikossa, viesti oli viereisessä pullossa ja tekstissä lukee, kutsu matkalla... viesti meressä. Kaikille juhlaan kutsutuille lähetetään tällaiset. Kala on taiteltu ja tehty itse.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinä ihana päivänsäde! : ) Pelastit minun päiväni kirjaimellisesti ja edesauttoit kasvoliftigiä, kun sain venyttää suupieliäni iloisella naurulla postaustasi lukiessani! Kiitos! Olen aivan sanaton, sillä niin ihanasti ja huumorilla kuvailit kuulumisesi... ; )

Nyt vain blogikolehti kiertämään ja pätäkkää meidän kenkäneidille!

ps. Olet täydellinen ja sopiva! Elä ressaa... ; )

sho(e)paholic kirjoitti...

Verna: kiitos taas kehuista :) kävin aiemmin päivällä lukemassa kuulumisesi ja unohdin jättää puumerkit taas :( mutta onhan se hauskaa kuulla, että jollakin naurattaa nämä tarinat. Luulette raukat, että ne ovat huumoria ;) Ja en ressaa painostani vaihdossa oikeasti. Olen päättänyt, että kun mulla kerran on salikortti voimassa kotiin mennessä ja liikuntamahdollisuudet siellä rajattomat ja puoli-ilmaiset verrattuna näihin, niin kyllä minusta löytyy sen verran kanttia, että saavutan sen painon takaisin, missä lähdin jos tosiaan muka ehdin kolmen kuukauden aikana jotain kerätä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo onkin juuri oikea asenne! Joulu, lomat, reissut, kurssit tms. saavat aina pientä painonvaihtelua aikaan. Yleensä suurin osa on pelkkää turvotusta, kun ruokavalio on ollut epätavallinen ja liikunta vähäisempää. Siksipä ruotuun palaaminen ja keventyminen on melko helppoa. Tilapäinen löysäily on täysin sallittua, joten nautiskele rauhassa. Olet sen verran eläväinen neiti, etteivät ylimääräiset kalorit kauaa mukanasi pysy. ; )

Sateenkaari kirjoitti...

ihanaa kerrontaa.vernan lailla sai minutkin nauramaan.kaikesta nakee,etta sinulla menee siella sveitsissa hyvin.olet siella sen verran lyhyen aikaa,etta pitaahan sinun kereta kokea kaikki shoppailupaikat. ala menekkaan enaan henkkamaukalle. sinne paaset suomessakin.mukavaa ystavapaivan iltaa sveitsiin

sho(e)paholic kirjoitti...

sateenkaari: Hauskaa, että voin viihdyttää teitä edes vähän ;) en mene enää henkkamaukalle, jollei mulle jää ylimääräistä rahaa. Eli en mene enää henkkamaukalle :D