30. lokakuuta 2008

Halloween Rush

Olen ollut todella kiireinen, mutta nyt se on ohi! Tein keskiviikon vastaisena yönä esseetä neljä tuntia kirjasta, jonka sain luettua vasta yhdeltä ja sitten neljä tuntia väänsin sitä esseetä, eli viideltä menin nukkumaan. Heräsin luennolle kahdelta turhaan, sillä en löytänyt luokkaa, koska se oli vaihdettu. Tulin kotiin, hoidin pari kouluhommaa ja vastasin ystävällisesti Kelalle, miksi opintoni eivät etene tarpeeksi nopeasti (yrittäkääpä itse saada Oulussa englantilaisesta filologiasta tai ranskasta pisteitä...). Nyt päätin ottaa huomisen kielioppitentin rennosti, mennä kokeilemaan ja jos se ei onnistu, menen kahden viikon pääsät uusimaan. Eilen oli kieltenlukijoiden bileet Kaarlenholvissa ja menimme sinne kavereideni kanssa saunaillan jälkeen. Olin miimikko ja asun ajatushan oli se, että se on ilmainen. En voinut olla enää Catwoman, koska olin sillä asulla viime vuonna. Meet Sarjakuvasankari ja meksikolainen vaihtari, joka on myös kummiryhmässäni:
Kengät: Bianco Footwear
kaikki muu: esitelty tai lainattu

Tänään on tiedossa uudet bileet, joista sain ilmoituksen vartti sitten. Taidan mennä kissanaisena, sillä palautin jo Sarjakuvasankarin antamat reksvisiitat (eli hatun, henkselit ja hanskat). Tässä on muuten meidän versio halloweenikurpitsasta:kuvassa sininen jumppapallo..

Näillä mentiin tänään lipastolle suht hyvässä kuosissa. Esitelmäni oli tänään, joten vaikka eilen menikin myöhään, huolehdin tarkkaan, että en ota liikaa.

Kengät: Andiamo
Sukkikset: Lindex
Housut: Vero Moda
Poolo: H&M
Jakku: Vila

Huomenna lähden kohti kotia ja lähden Parhaan Ystävän kanssa katselemaan miltä näyttää Tornio-Haaparantaan noussut Rajalla/På Gränsen -kauppakeskus. Odotan innolla!

p.s. Helmessä tulleista hyvin ikävistä kommenteista, jotka poistin näkyvistä, oli yhteen väliin paljon puhetta siellä puolen. Eräs näistä henkilöistä esiintyi mtv3:n omalla sähköpostiosoitteella, eli luukun osoitteella. Laitoin palautetta aiheesta ja kysyin, voiko asialle tehdä mitään. Mielipiteitäänhän saa sanoa, mutta solvauksesta en pidä vähääkään. Joten nyt ylläpito vastasi, että he näkevät kaikista viesteistä IP-osoitteen ja ovat laittaneet asian poliisitutkintaan, eli onko niissä aihetta kanteeseen kunnianloukkauksesta. Minä en olisi tuota halunnut, mutta minuun kuulemma otetaan yhteyttä, jos tekijät saadaan selville ja sitten saan päättää, haluanko nostaa syytten. En kyllä ihan noin vakavasti asiaa tarkoittanut, mutta olisi kyllä ihan hauska tietää (varmasti), ketkä noiden tekstien takana olivat. Itse olin kyllä unohtanut jo koko palautteen ja asian.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helmen blogeissa mulla oli melkein alusta asti semmoinen asetus päällä, että mun pitää hyväksyä ensimmäinen kommentti joltain henkilöltä ja sen jälkeen muita ei tarvitse. Musta se oli hyvä, koska siitä sitten pystyi jotenkin arvailemaan, että ketkä vain aikovat haukkua ja ketkä ovat hyvällä mielellä liikkeellä vaikka erimieltä olisivatkin.

Musta jotenkin tuntuu hassulta, että ylläpito laittoi itse, sulta kysymättä, viestit poliisitutkintaan. Näinhän kävi, eikö? Luulisi, että ylläpito itse katsoisi viestit ja toteaisi, että voi näissä olla kunnianloukkaustakin (jos on) ja sitten kysyvät sulta, että annetaanko poliisin luettavaksi vai ei... en mä tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sulle sit sanottiin :(? Ei semmosia tarvitse julkaista. Inhottavaa, mutta toisaalta poliisijuttu on ehkä vähän liikaa. Onko haukkuminen sitten jatkunut?

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin piti sanoa että kiva halloweenasu :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on helmen blogisi nimi?
Terveisin innokas lukija

sho(e)paholic kirjoitti...

Garnetice, mie en tajunnut laittaa sitä päälle ja musta se oli aika rasittavaa, kun meili tukkeutu. Mutta se OLIS ollut hyvä ;D Tuntui minustakin hassulta, mutta toisaalta, luulen, että olen antanut niin tulikivenkatkusta palautetta, että se on inspiroinut tuota ;) myönnän, että olen helposti provosoituvaa sorttia. Eli se ei ole poliisitutkinnassa vielä, vaan se menee eka tutkintaan, onko se edes luokiteltava kunnianloukkaukseksi. Sitten ne tutkii IP-osoitteen MUN LUVALLA. Hitsi, kun sanon asiat aina joskus niin huonosti :( IP-osote on tallessa, mutta ne tutkii sen vasta, JOS sen voi tulkita kunnian loukkaukseksi. Olen varmaan maininnut palautteessani sen, että haluaisin tietää, luokitellaanko tämä poliisin mielestä kunnian loukkaukseksi tai jottain.

anna: en halua toistaa kaikkea. Sanottu, mikä sanottu ja kateus on imartelun korkein muoto :) mutta alussa provosoidun kaikesta siitä ilkeydestä. Ja kiitos kehusta, huomenna laitan sen bravuurini, eli bileasuni Catwomanin :)

anonyymi: nimeni on littlemisssunshine ja blogin nimi sous le soleil ja osoite löytyy linkkinä toisesta kirjoituksesta sekä tästä: http://littlemisssunshine.helmiblogit.mtv3.fi

ziriliini kirjoitti...

Nyt on näistä ikävistä ja asiattomista palautteista ollut niin paljon puhetta medioissa, että en ihmettele, että siihen otetaan noin tiukkaa linjaa.

Minä käytin Helmessä suodattimia. Ja estoihin lisäilin säännöllisen epäsäännölliseti erinäisiä sanoja, joita tuppasi noissa "vähän" arvelluttavissa linkkiviesteissä esiintymään.

Minä olen sitä ihmetellyt, että miksi ihmeessä, jonkun pitää alkaa toisen blogissa tai jollakin eskustelupalstalla haukkumaan toista. Onko ihmisillä oikeasti niin paha olla, että sitä pitää purkaa johonkin vaikka väkisin?

Asusi on ollut todella hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Moro! ajattelin vaan ilmoittaa, että vaihdoin blogini nimen.. A day in the life of Ice on blogini nimi nykyään..

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea asu!!! :) Olet taas todella kaunis!

Juttuhan on niin, että valitettavasti maailmasta löytyy ikäviä ihmisiä, jotka ovat valmiit näkemään sen vaivan, että purkavat pahan olonsa vaikka sitten toisia ihmisiä nälvimällä. Se tuntuu pahalta, mutta kannattaa asettua moisten tyyppien ikään kuin yläpuolelle, sillä kaikkein pahimman olon saavat he itse. Provosoituminen ei kannata; silloinhan saa annettua toiselle sen tyydytyksen mitä hän tuli hakemaan kurjilla kommenteillaan.

Niin kauan kun me emme tietoisesti vahingoita muita ihmisiä, on kenenkään typeristä kommenteistä paras olla vain välittämättä.

Sinä olet herttainen ja ihana tyttö! Muiden mielipiteistä ei kannata välittää. Ihanaa maanantaita! :)

sho(e)paholic kirjoitti...

Ziri olen ihan samaa mieltä. Tuolla muotiblogeissa, joita muilla on, olen ihan selvästi huomannut sellaisen kateustrendin. On ihmisiä, jotka luultavasti tuntevat kyseisen kirjoittajan jotain kautta ja käyvät henkilökohtaisuuksiin ja ilkeilyyn silkasta kateudesta, joten koirat haukkuun ja karavaani kulkee :)
Ja kiitos kehuista :)

Ice, kiitos! En ole ehtinyt viime aikoina lukemaan blogeja, mutta tilanne päivittyy tällä viikolla :)!