25. lokakuuta 2008

Asu, jossa kävin äidin luona ja asu, jossa melkein lähdin ulos

Tänään kävimme maistelemassa äidin lihamureketta, perunamuusia ja korvapuusteja sekä siskon tekemää salaattia, namnam :) Koolla oli koko perhe isää lukuun ottamatta. Housuboy oli ainoa vävyehdokas, joka oli mukana. Himohiihtäjä (kuopuksen hellu) saapui lounaan jälkeen. Näissä vaatteissa saavuin äiskän luo.
Mekko: Zefora
sukkikset: Lindex

Tuo mekko on lemppareitani, jota pidän hyvin harvoin. Se on paras lohtushoppaukseni ikinä, sillä se on ostettu Rovaniemeltä, kun olin kummitätin ja serkkujen kotona paossa särkynyttä sydäntä. Mekko istui silloinkin, vaikka olin tuolloin muutaman kilon painavampi.

Lounaalta suunnistin salille tunniksi kun taas Housuboy meni parhaan kaverinsa luo kahville. Ja kappas, sillä aikaa oli paljastunut, että yhteinen tuttumme on lähdössä pois ja läksiäiset ovat tänä iltana. Minua ei edes pyydetty mukaan. Menin kotiin, laitoin itseni pikaisesti lähtövalmiiksi vain kuullakseni, että kyseessä on poikien ilta. Joten tunnin varoitusajalla jäin viettämään lauantai-iltani yksin. Kaikista inhottavinta tässä on se, että itse asiassa naiset oli kielletty erään huippuomistavan ja huippuvalittavan tyttöystävän takia ja moni pojista siellä olisi ihan hyvin voinut katsella minua siellä, kunhan tuo yksi tyttö ei tule. Mutta minusta tuntui, että Housuboy ei halunnut minua paikalle, joten en tunkenut mukaan. Näissä olin siis menossa (feat. Housuboyn muovipussiin tyhjentämän 12-packin kuoret):
Paita ja toppi GT
Housut Vero Moda
Noissa housuissa on hauska vetoketju ja ovat uskomattoman mukavat ja kivan väriset. Tuossa paidassa on tollaset hiat, joiden nimeä en sen kummemmin tiedä. Kutsun tätä läskiteltakseni. Eli silloin, kun on läski/turvonnut olo, tuo peittää sen.


Ei, en suunnittele pommia ja sen sytytintä, tuo on Ikeeean lampun johto ja katkasija.

Hauskaa viikonloppua teille kaikille :)! Minä täällä luen yksin kirjaa, joka pitääkin lukea loppuun ennen maanantaita ja josta joudun vielä tekemään esitelmän. Ehkä minäkin vielä pyörähdän kavereideni kanssa baarissa matkallani, kun vien tämän toisen puoliskon baariin. Olisin pyytänyt mukaan Pienen ja Pippurisen , mutta hän ei vastannut puhelimeen. Jalkapalloilija ei halua samaan paikkaan kuin minä (ja käski minun sen sijaan päivittää blogiani, koska häntä ei kiinnosta pakkaamiset ;) Kaikesta huolimatta, ehkä menen vielä sinne pari kiekkaa tanssahtamaan. Ihan hirveä ikävä tällaisina hetkinä Parasta Ystävää, mutta Paras Ystävä on reissussa :(

Terv. Se, joka kerrankin tekee koulunsa eteen töitä ja katsoo sitten rauhassa ainakin yhden jakson One Tree Hilliä :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noniiiiiin, tulihan sieltä taas mielenkiintosempia asioita! :) tiesin että onnistuisit siinä. Hyvä että kaiken lisäksi oot alkanut lisäämään kuvia tänne niin ei tarvi käydä enää kylässäkään ;D

sho(e)paholic kirjoitti...

esme, kiitos. Kait :D se on sun ansiota, että täällä on kuvia<3

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tykkään katsella kuviasi ja nautin suunnattomasti näistä vaate- ym. muista kuvauksistasi. Olet todella pettämätön päivänpiristäjä; annat hyvän mielen monella tapaa! :)