14. maaliskuuta 2009

'cause I'm hot then I'm cold

What a weekend so far!Friday was awesome until the evening. The raclette thing got cancelled and I was so disappointed! I was prepared to spend the entire evening alone. Luckily the (hot) brother of my host mother came around and took me out to get a drink and then out with his friends. And mum, you really should not read this, but if you do I DID NOT PARTICIPATE! We went to the mountains to an abandoned vineyard road to see the near-by villages from the above (actually quite romantic) and to - smoke pot. Luckily the brother refused it so I felt safe going home and I was left alone - they didn't even offer. There were only six of us and we just hung out listening to music. It wasn't that special and after seeing how it was in France I wasn't that surprised that they would do that here as well.

Huih, mikä viikonloppu tähän asti! Perjantai oli huippu iltaan asti. Sitten Raclette-juttu peruuntui ja olin tosi pettynyt! Olin valmistautunut viettäämään koko illan yksin. Onneksi se isäntäperheeni äidin (hottis) veli tuli käymään ja vei mut kaljalle ja ulos kavereidensa kanssa. Ja äiti, sun ei tosiaan kanttis lukea tätä, mutta jos teet sen niin EN OSALLISTUNUT TÄHÄN! Me mentiin vuorelle jollekin hylätylle viinitarhatielle katsomaan lähellä olevia kyliä korkeammalta (itse asiassa aika romanttista) ja - polttamaan pilveä. Onneksi veli kieltäytyi siitä, joten tunsin kotimatkallakin olevani turvassa. Minut jätettiin rauhaan - eivät edes tarjonneet. Meitä oli vain kuusi ja hengailtiin siellä hetki kuunnellen musiikkia. Ei mitään erikoista ja nähtyäni jo kerran meiningin Ranskassa en ollut kovin yllättynyt tästä käänteestä, että samaa tapahtuu täälläkin.

My new shoes are divine. I went to school on Friday and you know that feeling you get when you know you look good? It doesn't happen that much (to me at least) but when it does you can just walk with cofdence and you know you're turning heads. I love it when it happens and on Friday it really did! I was so happy! Here some pics to judge for yourselves if I was delusional.
Mun uudet kengät on jumalasta. Menin perjantaina kouluun ja tiedättekö sen tunteen, kun tietää, että näyttää hyvältä? Ei tapahdu (mulle ainakaan) kovin usein, mutta silloin kun niin käy, voi vaan kävellä itsevastmasti ja tietää, että kääntää päitä. Rakastan sitä tunnetta ja perjantaina kävi noin tosiaankin! Olin niin onnellinen! Tässä pari kuvaa, että näettekö olenko vain harhainen ihminen :D
And today it's my B-day! Here's what Sunshine sent me for my birthday. Thank you so much my love! (The text says: Reach for the stars)
Ja tänään mullon synttärit! Päivänsäde lähetti mulle tällaisen. Kiitos kultaseni niin paljon!

My parents sent me chocolate, salmiak, liguorice, the books Confessions of a Shoplaholic and Robinson Crusoe. My friend Comic Book Hero composed a little poem (and didn't say no when I told him I'd post it on my blog).
Vanhempani lähettivat suklaata, salmiakkia, lakritsaa ja kirjat Himoshoppaajan tunnustukset ja Robinson Crusoe. Ystäväni Sarjakuvasankari sävelsi pienen runon (ja ei kieltänyt, kun sanoin lätkäiseväni sen tänne. Sori tää on enkuksi enkä ala raiskaan toisen runoa kääntämällä sitä.

Golden hair and shoes, oh, so shiny,
Posh clothes and new moisture cream,
You can all just go and kiss my hiney,
And my intention is not to be plain mean,

Since the things important in you go far below the outer skin!

Heart full of caring warmth, actions often misunderstood,
Because a face where a clever smirk is so timely booked,
might hatch its bearer very undeserved grudges to brood,
and make a kind and sweet, if only proud, soul overlooked,

So a shell hides a gentle heart like a pearl inside the clam-kin!

I guess this poem is just a lengthy way to say hello,
Happy birthday to you and let your day be mellow!



TOday we went out to terace and the sun was shining and it was +17 outside! In the evening the program is to go to the movies and get a drink (or two) ja huomenna Tour de Suisse. Hauskaa loppuviikkoa!
Tänään käytiin terassilla ja aurinko paistoi sekä oli +17! Illan ohjelmissa leffa ja lasilliset. Huomenna Tour de Suisse! Hauskaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ NÄIN JÄLKIKÄTEEN! Sinulla ja CaraMelilla on sitten samana päivänä synttärit... Helppo muistaa ensi vuonna! Kovin villiltä ja kiehtovalta kuulostavat viimeisimmät seikkailusi. Olet päässyt varmasti kokemaan enemmän kuin osasit odottaakaan tältä reissulta. ; )

Sophie Kinsellan "Himoshoppaaja" -kirjat ovat suosikkejani ja anoppikin on niillä minua mm. jouluna ilahduttanut. Kirjatyyli ei ole yleisesti minun lukurepertuaariini natsaavaa, mutta tällä kirjailijalla on ilmiömäinen taito temmata mukaansa. Niinpä kirjat on joka kerta tullut ahmittua hetkessä. ; )

Tästä ja aiemmista kuvistasi täytyy sanoa, että näytät yhä edelleen upealta! Nautinnollisia hetkiä loppureissulle!

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos verna! Tuota en tiennytkään.
Noi himoshoppaajat on minusta tosi huonoa suomen käännöstyötä. Otan vastuun kommentistani, jos rouva kääntäjä joskus sanoo jotain. Mutta loistavaa viihdettä :D ja muistuttaa mua siitä lohdullisesti, että olen itse asiassa aika järkevä shoppaaja :D