14. marraskuuta 2008

tenttiinluvunvälttelypostaus a.k.a. kenkäjutska

Koska kengät sopivat täydellisesti blogini aihepiiriin, kopsin tämän tehdäkseni sen, että ei vaan tarvis tehdä järkevyyksiä.

1. Milloin opit kävelemään korkokengillä?
Eka opettelin mummin korkkareilla. Ne oli yleensä turkoosit. Ja kokoa 39, kun minun jalkani oli noin 34. Mutta jossain vaiheessa kai opin sen varmaan vasta joskus lukiossa, koska en pitänyt juuri korkoja ennen sitä. Minun innostukseni alkoi täydellä vauhdilla vasta ekasta omasta tilipussista ja Sinkkuelämän sekä America's Next Top Modelin seurauksena. Kuvassa minä ja pikkusisko. Se sai aina kaikki ne, jotka minä halusin. Siitä tuo katkerahko ilme..

2. Milloin sait/ostit ensimmäiset korkokenkäsi?
Mun eka korkkarit olivat varmaan ihan vain juhlakäyttöön tarkoitetut sievät ja valkoiset korolliset sandaalit, joita pidin myös vanhojen tansseissa. Ne ovat mulla edelleen: siis todella erityisen mukavat korkokengiksi ja kuluneet ja muotoutuneet mun jalkaan kulumatta ulkonäollisesti, mikä on harvinaista halppisparilta valkoisia kenkiä.

3. Mitkä ovat suosikkikenkäsi tällä hetkellä?
No minulla on kahdet: On nämä, jotka näkyvät bannerissani, sillä ne ovat ehdottomasti kauneimmat ja uniikit ja tyylikkäät ja niin Sex and the City -kengät <3 style="font-weight: bold;">

4. Entä mistä kengistä unelmoit?
Voin sanoa ihan suoraan, että haaveilen sellaisista tyypillisisitä Louboutinin kengistä (musta ihana platform tai slingback), sitten ihanasta jostain tyylikkäästä Jimmy Choosista ja sellaisesta ihanan värikkäästä, mielikuvituksellisesta ja melkein mauttomasta parista Manoloja. Unelmamerkkini. Voisin myös ottaa ne Minna Parikan ihanat punaset nilkkurit, jossa on sydämet nauhoissa (en muista vieläkään nimeä, vaikka ihailen niitä Nelliinalta joka toinen päivä ;) Löysin myös Oulun Biancosta nämä punaisena ja olen vähän haksahtanut siihen, mutta en tiedä, missä niitä pitäisin!
5. Jos saisit mahdollisuuden toteuttaa ja valmistuttaa ihan minkälaiset kengät vain, minkälaiset ne olisivat?
Niissä olisi ehdottomasti kultaa tai pronssia (tai kumpaakin) valkoisen kanssa ja ne olisivat kauniit platformit. Haluan koron ja vähän pohjaa, jotta niissä olisi helppo kävellä. Rakastan kengissä pitsiä, ruusukkeita tai rusettia, joten sellainen saattaisi olla harkittavissa.¨Ja tässä esimerkkejä. Hain kuvat Manolo Blahnikilta ja Instyle.com:istaOlen oikeesti korkkaritaivaassa aina kun menen Manolon sivuille! Olen materialisti kenkien suhteen. Ne tekevät minut onnelliseksi ;) Nämä ovat uskomattoman tyylikkäät ja simppelit.
Nämä eivät ole Manolot, mutta söpöt. Klikatkaa suuremmiksi, jos onnistuu näiden kans.Niin ja ihanat nuo kivet näissä. Ah, Manolon Spirn COllection..Viimeinen on ihanin. Aivan älyttömän kaunis kenkä Manololta. Hinta vain n. 900$...


6. Ottaisitko kengät itsellesi, jolloin ne olisivat uniikit, vai tekisitkö niistä markkinoille hitin, jolloin saisit faneja ja suosiota?
Minusta tällaset jutut kuuluu kaikille, joten veisin ne markkinoille siksi. Laittasin kyllä törkeän hinnan niille, että ne oisi joka Andiamon hyllyssä ja jokaisella vastaantulijalla :D Mieluummin ottasin sellasen maineen niille, että ne on statuskenkä, joihin harvoilla on varaa :)

Haastan Zirin, vernan ja Icen (kieh, kieh. Tehkää, jos jaksatta)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Kun klikkailin noita alimpia kenkien kuvia niin ne kuvat aukesivat toiseen ikkunaan, mutta pienempinä kuin tuossa tekstin seassa olivat! :D Mitä kummaa? :D

Haaste vastaanotettu ja toteutettu. :D

Sateenkaari kirjoitti...

ihania kenkia. monet ovat kenkafaneja. mina en. miehellanikin on kenkia vaikka milla mitalla. mina ostan vain tarpeeseen. johtuu osaksi ehkapa siita, etta kenkaostoksilla kaynti minulle on aika työlasta. hyvat ja sopivat kengat ovat aina hakusessa. nykyaan kun muoti suosii paljon juuri korkkareita ja kapealestisia. ne ovat minun selalleni ja jaloilleni kauhistus. ja jos sitten on muuten sopivat kengat, niin yleensa ne ovat "rumat" kun suoraan sanotaan. miksiköhan vahan levealestisempia ja tukevapohjaisia kenkia ei voi tehda kauniita. jonkun verran kylla löytyy. mutta sitten ovat alyttömissa hinnoissa.

sho(e)paholic kirjoitti...

Ice, tulen kohta katsomaan. Harmi, että noi kuvat olivat huonoista lähteistä :(

sateenkaari: olet oikeassa tuossa, että hyvin vähän tehdään kauniita kenkiä isoille jaloille(leveille tai muuten vain isoille), jotka olisivat myös edullisia. Onhan niitä noihin juttuihin erikoistuneita, mutta tosiaan - eri asia raskiiko niitä ostaa ja ainakin Suomessa kun niitä on niin harvassa, että kiskovat älyttömiä hintoja :(

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta! ;) Vastaan siihen lähiaikoina; heti kun jaksan tässä yöputken timmellyksessä. On muuten aivan upeita kenkiä...!