23. syyskuuta 2012

Lontoo ja sisko

Oli ihan tosi mukava viikonloppu tuhlata Primarkissa rahaa. Ja kahvitella siskon kanssa. Ja istua sisalla ja jattaa salireenit valista ko Englannin saa oli taas omiaan ulkoiluun ja sen valttelemiseen. Illalla kaytiin paikallisessa pubissa, jossa tultiin kolmannelle sijalle tietovisassa. Aiheethan olivat hyvin pitkalle Englannin yleistietoutta, ja joukkueen keski-ika 23 vuotta, joten me oltiin aika hyvia! Tanssijan poikaystava oli viettanyt paivan jalkapallopeleissa ja tullut toiseksi ja han seka hanen toinen joukkuetoverinsa (kummatkin toissa tassa pubissa, jossa kavimme), olivat melko uupuneita. Soimme Tanssijan kanssa (hyvaa) pubiruokaa ja jalkiruokaa (hampparit ja pancakesit seka apple crumblet).

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli ihana ja oli parasta, etta en joutunut tappamaan aikaa yksin Newcastlessa. Seuraaville viikonlopuille joudunkin keksimaan tekemista ennenkuin aitini ja toinen siskoni tulevat visiitille.

Primarkissa shoppailussa on kylla se hyva puoli, etta vaatteet ovat superedullisia, mutta Suomessa kukaan ei tieda, etta se on Primark-kamaa ja etta joka toisella englantilaisella on samanlaisia vaatteita, haha!

Huomenna suuntani on takaisin Newcastleen ja tiistaina tapaan muita Comeniusopiskelijoita kaupungilla.



1 kommentti:

Sky Mikaela kirjoitti...

Mää tulisin mielelläni sun kanssa viikonlopuks sinne, mutta ei oo aikaa :D.

Kivaa teillä tuntuu olleen :), oikein ihanata aikaa äiteen kanssa sinne!