29. huhtikuuta 2009

Klara vappen hela natten

A quick look at what I've been up to before I have to dash away again. You can see how hurrying up gets you nowhere by the look of my photos. Firstly, I decided I'd finally take up this book. Stephanie Meyer's books have been praised since they came out so I thought now was about time.

Pikainen katse puuhaamisiini ennen kuin hätäilen taas matkaan. Näistä kuvista voi taas nähdä, että kiireessä ei tule lasta eikä paskaa. Ensinnäkin, päätin ottaa tämän kirjan kauniihkoon käteeni (oikeesti, mun kädet on tosi rumat, koska puren kynsiä). Stephanie Meyerin kirjoja on ylistetty siitä asti, kun ne julkaistiin ja ajattelin, että olisi jo aika.

I was supposed to get a jeans vest from Mick's, but ended up buying this lovely hoodie. And no, I'm not bloody wearing any make up. I do appologize for that and hope you have no nightmares.

Mun piti hankkia farkkuliivi Mick'siltä, mutta hups! ostinkin tän hupparin (jossa ei oo huppua). Ja ei, minulla ei piru vie ole meikkiä. Pyytelen anteeksi ja toivon, että ette näe painajaisia.


From the supermarket: A nail polish from Lumene and Rimmel for 2e a piece. The lipstick brush is for applying the concealer by Maybelline. I lost the previous brush.

Kaupasta: Lumenen ja Rimmelin kynsilakat ja Iberon uusi huulipunasivellin. Käytän tuota siihen, että laitan tota Maybellinen Dream Mousse concealer -peitevoidetta. Hukkasin edellisen.

This is me in Tuira shore on Sunday during the rowing contest. The day was nice and the company excellent. I was happy to see my most important Oulu friends again.

Tässä minä olen Tuiran rannalla soutukisan aikana. Päivä oli kiva ja seura mahtavaa. Olin onnellinen, että näin tärkeimmät Oulun ystäväni taas.

I also found a magazine, the only kind of chocolate I'll eat, some princess balloons and Winnie the Pooh serpentine for tomorrow for going to Oulu. Below this pic you can see why I need the choccy.. Yeah, I have to sow some statements on my overalls this evening.

Löysin myös lehden, ainoaa suklaata, jota suostun syömään, prinsessailmapalloja ja Nalle Puh -serpentiiniä huomiseksi Ouluun menoa varten. Tän kuva alla voitte myös nähdä, miksi tarvin tuota suklaata. Joo, ompelen illan aikana pari uutta mielenilmausta haalareihini.

I have to ciritique the Finns a bit about what happened in Onnela on Saturday. There was a lady on the dance floor. I politely excused myself and asked her if she please could move her handbag from the floor on a table so I wouldn't trample it while dancing. She rolled her eyes, and told me "what fucking ever". I could have been impolite or just ignored the tote. She did move her bag though. But I'm sick and tired of seeing and hearing people be total assholes even though you yourself are trying your hardest to be as polite as possible. And no, it is not an excuse people are drunk! It's not an excuse that's something that is to be expected. Why is it that in some other countries it's still inacceptable to behave like a jerk unless you're in Finland (or maybe some other countries that I won't name).

Pakko kritisoida vielä suomalaisia yhdestä jutusta, mikä tapahtui Onnelassa lauantaina. Tanssilattialla oli eräs nainen. KOhteliaasti pysin anteeksi häiriötä ja kysyin, voisiko hän ystävällisesti siirtää käsilaukkunsa lattialta pöydälle, jotta en polkisi vahingossa sen päälle tanssiessa. Hän pyöräytti silmiään ja sanoi: "vittu ihan sama". Olisin voinut olla itsekin epäkohtelias tai vain polkea sen veskan päälle. Siirsi kuitenkin laukkuaan. Mutta olen läpikyllästynyt näkemään ja kuulemaan, kun ihmiset ovat täysiä kusipäitä vaikka yrität tappaa ne kohteliaisuuteen. Ja ei, se ei ole tekosyy, että ihminen on humalassa! Se ei myöskään ole se, mitä meidän pitää olettaa humalaisilta. Miksi muissa maissa törpön lailla käyttäytyminen ei ole hyväksyttävää, mutta Suomessa (ja muutamassa nimeltämainitsemattomassa maassa) kyllä?

4 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos sinulle myös kivaa vappua!
Kaunis huputon huppari.
Eikö olekkin kumma,kun on asunut hetken aikaa jossain muussa maassa,niin tuollaiset "kaytöksettömat" ihmiset arsyttavat.

Verna kirjoitti...

Iloista wapunjatkoa Sinulle suloinen ystäväni! : D Et sinä mitään meikkiä tarvitse...

Sky Mikaela kirjoitti...

Mitä, ilman meikkiä :D? Näkisitpä minut nyt... :-(, tarkemmin ajateltuna, ei sittenkään.

Toivottavasti vappusi oli mukava :-).

sho(e)paholic kirjoitti...

sateenkaari: jep, ärsyttävät ihan suunnattomasti :D en ole käynyt yökerhossa sen jälkeen. Alkaa aina ärsyttään niin paljon ja pilaan toistenkin tunnelman :D

verna: et nää kuvaa näköjään tarpeksi tarkasti, mutta kiitos säälistäsi ;)

natjale: Hahhah. Olet kuitenkin tyrmäävä. Ja kun minulla on siis todella huono iho. Siitä johtuu epävarmuus meikittä :( aikuisella naisella harvemmin on mitään aknen tapaista ja silloin jos ihmisen iho on edes melkein tasainen, niin minusta hän on heti kaunis :D (kun sitä ei itellä ole :D)