7. toukokuuta 2009

Huono päivä


I'm sorry I haven't written but I had some things to take care of. But then again I had some things happen to me that I wanted to talk about. Vappu was a catastrophe so I don't want to go into that, let's just say that I hate parties where you can't have a nice conversation because some people think we need to here their voice all the time. Oh, and my boyfriend also recommends not jumping in the elevator at 10.30 p.m. It may piss you girlfriend off to wait for the elevator-guy to let you out for half an hour. But (above and below) this is how she'll look before that, though, 'cause she's had some alcohol.

Olen pahoillani, että en ole kirjoitellut, mutta piti hoitaa asioita. Ja taas toisaalta mulle sattui pari asiaa, joista haluan puhua. Vappu oli katastrofi, joten en halua puhua siitä, sanotaan vaan, että en tykkää bileistä, joissa ei saada kunnon keskustelua rauhassa aikaan, kun joku luulee, että sille keskustelulle on olennaista, että heidän äänensä kuuluu koko ajan. Niin ja Housuboy pyysi lisäämään, että ei suosittele hississä hyppimistä puol 11 yöllä. Se puolen tunnin odotus, että hissihuolto tulee päästään ulos saattaa ottaa tyttöystävää aivolohkoon jonkin verran. Mutta onhan se ensin sentään näyttänyt tältä (yllä ja alla), kun se on saanut vähän alkoholia.



So the thing I wanted to talk to you about was my butt. Who cares about my butt? Apparently many people do from what I've seen going out. At this point I'd like to underline the fact that it's mine and it doesn't say "pinch me". It also doesn't say "squeeze me", "hold me", "can you feel me?" or "gimme some a-loving". It isn't exposed and it isn't yours. But pretty soon it will say "I'm American and my dad's a high-profile lawyer" or "would I touch your PlayStation/ Xbox?" or "would I kick you in the nuts?". And those are just because any threats ( I feel like saying) like "touch mine and you'll die" would be just as effective as saying "take a whack at it" or "I dare you". I mean, what can we do? The bouncers don't give a rat's ass if you try to tell them to kick someone out because they're groping you and they know too well they can sue you if you kick them in the nuts - and win (based on excessive use of force). What do we need to do to make them understand how much of an insult it is to us? Oh, I'm sorry, I forgot, it's our fault because we were begging for it.. And also writing this makes me an angry, pathetic feminist blogger.



Niin haluaisin puhua mun takamuksestani. Ketäs se kiinnostaa? Ilmeisesti aika monia, mitä olen huomannut baarireissuillani. Tässä vaiheessa haluaisin alleviivata, että se on minun ja siinä ei luke "nipistä". Siinä ei myöskään lue "purista", "pitele", "kokeile" tai "anna vähän rakkautta". Se ei ole näytillä ja se ei ole sinun. Mutta kohta siinä lukee "olen jenkeistä ja isäni on huippuluokan juristi" tai "koskisinko minä sinun pleikkariin/ Xboxiin?" tai "potkaisisinko minä sinua kasseille?". Ja nuo replat vain siksi, että jos siinä lukisi (,mitä oikeasti ajattelen) "koskepa ja kuolet" olisivat yhtä tehokkaita kuin "kokeile vaan" tai "et uskalla". Mitä me oikeasti voimme asialle? Portsarit eivät lotkauta korvaansakaan, jos yrittää saada kyseisiä henkilöitä ulos baarista kourimisen perusteella ja nämä hipelöijät tietävät liian hyvin, että voivat haastaa oikeuteen, jos potkaisemme kiitokseksi kasseille - ja voittaisivat (, koska meidän puoleltamme kyseessä olisi liiallinen voimankäyttö). Millä ihmeen ilveellä he tajuaisivat, kuinka suuri loukkaus se on. Anteeksi siis, sehän on meidän vikamme, kun kerjäsimme sitä.. Ja tämän kirjoittaminen tekee minusta säälittävän vihaisen feministibloggarin.



Fucking Finnish Ice hockey team...

Vitun Leijonat...

2 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Taysin oikeassa olet.Voihan se olla,etta joku tykkaakin tuollaisesta "hipelöinnista",ja varmaan löytyy niitakin,jotka oikein sita kerjaavat.Minua tuollaiset "hipelöitsijat allöttavat. Suomessa tuntuu silta,ettei nainen ole muuta kuin seksiobjekti. Puhua ei tarvitse naitten aaliöitten mukaan ollenkaan.Kadet riitavat. Luulisin kylla,etta sinun laillasi löytyy paljon naisia,jotka arvostavat hyvaa keskustelijaa ja kuuntelijaa.Et ole lahellakaan feministibloggaria.Vihainen olet oikeutetusti.
Hyvaa viikonloppua.

sho(e)paholic kirjoitti...

sateenkaari: olemme kavereideni kanssa puhuneet tästä asiasta usein ja huomanneet, että monesti jopa fiksut henkilöt tekevät tätä. Siis sellaiset, jotka ovat muuten fiksuja ja kohteliaita mutta eivät pidä sitä kuin harmittomana vitsinä. Katoaa arvostus heti ikkunasta ulos ja harmittaa, että niin kiva kaveri pilasi kaiken toiminnallaan, kun ei haluaisi olla tykkäämättä henkilöstä :(