18. toukokuuta 2009

Tunnustus


Garnetice antoi tämän blogitunnustuksen mulle, ja voisin sanoa, että right back at you! Ice on aika samanlainen kuin minä: opiskelee, on nuori (hän vieläpä nätti), englanti sujuu ja tyttö rakastaa penkkiurheiluakin. Tosin se kannattaa väärää jäkisseuraa, mutta hey, ei se ainakaan kannata Jokereita. Sillon ei varmaan voitas olla kavereita ;)

säännöt ovat seuraavat:
1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.


2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.


3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.


4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä

Ja minä nimeän seuraavat:

Nerikah: Ihanan terävää kieltä ja hauskoja sanavalintoja elämästä, joka ei koskaan kuulosta tylsältä. Luen tätä, kun oma mies on töissä, auto on poissa ja en ole jaksanut lähteä niihin makeisiin bileisiin, soittaa ketään kahville tai kipaissut kävelylle ja mussutan koneella tai telkun ääressä karkkia/ salaattia/ leipää ja haaveilen, että oispa munki elämä joskus noin jännää :D

Natjale: Luen erään äidin/vaimon/ supernaisen blogia, koska Natjalesta tuli edellisessä blogielämässään blogiäitini :D sitä on vaikea selittää, mutta siinä vaiheessa, kun on uskaltanut avautua niin vieraalle henkilölle kuin voi kuvitella pelkän blogituttavuuden perusteella toisen olevan ilman minkäänlaista ahdistusta tai syyllisyyttä siitä, että on "mennyt toiselle avautumaan/ valittamaan" ja joka kerta saanut niin loistavan vastaanoton ja mahtavia vastauksia, niin koen jotenkin olevani kytköksissä henkilöön. Oli ihanaa, että nihku tuli takaisin :) Nyt se asuu Hollannissa ja pitää kaikkia lankoja käsissään ja hoitaa kodin remonttia.

tiiti:Valloittavan ihanat sanavalinnat, hykerryttävän törkeää huumoria ja mahtava oma tyyli. Muotibloggareista en seurannut häntä ensin, mutta silti kun ei sille voi mitään, että tätä kuivaa sarkasmia on pakko aina lukea. Ehkä johtuu omasta kieroutuneesta huumoristani, mutta nauran näille kippurassa. Eniten rakastin tiitin tätä postausta, jota nauroin kaksikymmentä minuuttia.

verna: Ihmisläheinen ihminen sanan varsinaisessa merkityksessä. Rakastan tarinoita, mietteliäitä kirjoituksia ja viime aikoina ilmaantuineita seikkailuita (esim. Lontoo). Voisin kuvitella, että jos saisin joskus sen, mitä vernalla on elämässään tällä hetkellä, voisin olla onnellinen elämääni. Ihailen tämän naisen taistelua ja rehellistä kerrontaa erittäin vaikeasta aiheesta ja siitä, miten hän on päättänyt selvitä. Hän kertoo siekailematta, milloin tuntuu pahalta ja miksi ja varmasti tuo lohtua heille, jotka ovat kokeneet saman. Kaikesta välittyy ihana viesti - elämä kantaa sittenkin.


Linkittäisin muitakin, mutta lyhyestä virsi kaunis jne. Antaisin tunnustuksen, vielä rakkaalle tosielämän blogittajaystävälle, mutta olen luvannut linkitykset hänestä jättää pois :) tietää kuitenkin, kun lukee tämän, että on saanut tunnustuksen inspiroivasta muotiblogista ja ihanasta ideasta sekä loputtomasta ajatustulvasta. Mielestäni hän ei aina tee ihan sitä tyypillisintä tai kauneinta ratkaisua, mutta omalla tyylillään aina ja minusta erilaisuus ja kokeilu ja rohkeus kantaa omia juttujaan tekee tästä bloggarista mahtavan ja ihailen sitä pokkaa sekä niitä lumoavia juttuja, mitä onnistuu taikomaan (yhden jutun olen jo häneltä ostanut ja esittelen ne kohtapuolin :) Joten tunnustus menee sille, joka tietää, kenestä puhun.


This text has no point being written in English, since none of the blogs I tagged are in English. Tomorrow I'll get back on track and write some fresh things in both languages.

8 kommenttia:

Se jota et linkittänyt :D kirjoitti...

tässähän tuollasia kehuja ja ihanuuksia lukiessa kihahtaa pissi päähän :D kiitos hassu<3

Sky Mikaela kirjoitti...

Ihania sanoja, kiitos SUN!!!

Olet sinä sitten ihana blogitytär ;-)!

Sain juur tuon tunnustuksen tässä pari postausta sitten, että jos sopii, niin kiitän vain kauniisti <3

tiiti kirjoitti...

hihii, kiitoksia :) piti itsekin käydä vilkaisemassa tuo gillian-postaus, oli näemmä tullut siitäkin tuikitärkeästä asiasta avauduttu :D

Verna kirjoitti...

Voi sinua ihanaa! : ) Tulee tippa taas linssiin, kun lukee kuinka kauniisti olet kirjoittanut. Olen tietenkin onnellinen ja iloinen siitä, että olet jaksanut matkata mukanani ja antanut niin paljon valoa minulle ja monelle muulle. : ) KIITOS! : )

Nerikah kirjoitti...

KIITOS kaunis ja kumarrus! Olen aivan hämilläni saamastani tunnustuksesta. *punastuu*

Sinun blogiasi on kiva lukea, kun kirjoitat also in English, kerrassaan hatunnoston arvoinen suoritus. Moni osaisi kyllä, mutta ei viitsi. Sanan lisäksi sinulla on hallussasi myös tyyli, on ollut ihana seurata asuvalintojasi, jotka menevät poikkeuksetta nappiin!! :)

sho(e)paholic kirjoitti...

se jota en linkittänyt: en usko, että olet vielä niitä saanut liikaa :D

Natjale: käy että kiität vain kauniisti, se on ennen kaikkea tunnustus, joka on annettu omasta tahdosta jne,joten ei sille tarvi edes tehdä mitään :) minulle on muutenkin ihan sama, jos joku ei laita eteenpäin :D

tiiti: kerrassaan oli kyllä mahtava ja tarpeellinen postaus :D varsinkin noin aikuisen valinnanvapauden kannalta :D

verna: hui hui, eläpä vetistele siellä, minähän olen vain tumpelo blogittaja, joka menee hämilleen :D ja kyllä uskon, että olen enemmän hyötynyt matkastani sinun mukanasi kuin sinä minusta :) on ollut niin kunnia saada lukea sitä.

Nerikah: niin mulle tuo itseilmaisu enkuksi on helpompaa kuin suomeksi :) ja tunnustus tuli ihan sydämestä, joten siitä ei tarvi kiittää :)
Ja punastelen mielihyvästä, että joku pitää asuvalintojani osuvina :D

Sky Mikaela kirjoitti...

Missä sie oot?

Onko kaikki kunnossa? Piti tulla jo katsomaan, että eivätkö päivityksesi minulla vaan näy...

Mutta ei täällä ole edes mitään uutta :-(

*Huolissaan*

sho(e)paholic kirjoitti...

Natjale: juuri olin päivittämässä, kun tulit ilmaisemaan huolesi :( olen pahoillani, liikaa tekemistä ja kaikkea :( Meinasin sulle laittaa sähköpostiakin yhdessä vaiheessa, mutta en ehdi istua koneella puoltakaan tuntia tällä hetkellä. Tänään on eka hengähdystauko viikkoon, onneksi. EN olisi jaksanut huuhkia täysillä ja paahtaa sata lasissa enää hetkeäkään.