19. huhtikuuta 2009

Re-falling in love

I had a rough week towards the end of it because I stayed with my granddad while my grandma was in the hospital. It always makes me feel down to see the previously smartest man I knew being mentally and intellectually challenged due to his brain stroke. If I haven't told you, my granddad is paralysed from his left side. I stayed there overnight and picked up my grandma the next day just before going to the hairdresser's. I'll show you some pics after I've hid the creepy roots under some fresh colour. Also, my grandma and I went shopping before our trials and I found myself a great pair of shoes that was extremely cheap and my grandma was kind enough to buy them for me! (I didn't ask for it)

L
oppuviikkoni oli aika rankka, koska olin ukkini kanssa, kun mummini oli sairaalassa. Masennun aina nähdessäni ennen fiksuimman miehen, jonka tunsin nyt henkisesti ja järjellisesti rajoittuneessa tilassa aivoinfarktin takia. Jos en ole kertonut teille, ukkini on halvaantunut vasemmalta puolelta. Olin mummolassa yön yli ja hain mummin perjantaina juuri ennen kampaajalle menoa. Näytän teille pari kuvaa uudesta tyylistä, kun saan juuret tuoreen värin alle. Sen lisäksi käytiin mummin kanssa shoppailemassa ennen koittelemuksiamme ja löysin itselleni ihanan kenkäparin todella halvalla ja mummini oli niin kiltti, että osti ne minulle (en todellakaan pyytänyt)!

On Friday after the hairdresser's my boyfriend asked me if we could go shopping! (Yes, I have a boyfriend who likes it... as long as it's for him...) So I got to go out a bit and he had some things to take care of so we went to the Finnish-Swedish border to do some shopping. We had decided he'd come pick me up from the hairdresser's at two o'clock but he had to stay a bit later at work. I told my sister we could walk home and he'd pick us up there but my sister, the sweet thing, out of laziness suggested we'd wait in the library instead. Oh, heaven on earth! I had forgotten how much I love my home library! It's small with such a lovely, helpful staff and that really old library's feeling without being too inefficient. I found eight books to take home but at least I now have the time. I actually found Louisa May Alcott's An Oldfashioned Girl and was so thrilled to be reading my favourite book again :) my next step will be ploughing through L. M. Montgomery's Anna -series. So now that I have the time, I'm going to bury myself in those books :)

P
erjantaina kampaajan jälkeen Housuboy kysyi minua shoppailemaan (kyllä, poikaystäväni tykkää shoppailusta... jos se on hänelle itselleen...). Joten pääsin vähän ulos ja hänen täytyi hoitaa vähän asioita, joten menimme Suomen ja Ruotsin Rajalle shoppailemaan. Olimme sopineet, että hän tulisi hakemaan minua kampaajalta kahdelta, mutta sitten joutuikin jäämään töihin vähän pidemmäksi aikaa. Kerroin siskolleni, että voisimme mennä kotiin odottamaan ja Housuboy hakisi meidät sieltä, mutta siskoni, ihana laiskiainen ehdotti kirjastoa odotuspaikaksi. Voi taivas maan päällä! Olin unohtanut, kuinka paljon rakastan kotipaikkani kirjastoa! Se on pieni, siellä on ihana, auttavainen henkilökunta ja siellä on todella vanhan kunnon kirjaston tuntu ilman että se olisi tehoton. Löysin kahdeksan kirjaa mukaani kotiin, mutta ainakin nyt minulla on aikaa niille. Itse asiassa löysin Louisa May Alcottin Tytöistä Parhain -kirjan ja olin innoissani saadessani lukea lempikirjaani taas. Seuraavaksi kahlaan läpi L. M. Montgomeryn Anna-sarjan. Joten nyt, kun mulla on aikaa, hautaan itseni näihin kirjoihin :)

3 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

İkavaa,tuo ukkisi sairastuminen.Muistan,kun kerran kirjoitit,etta Suomessa on jotain tapahtunut,mutta en muista,etta olisit kertonut,mita.
Onnea uusille kengille,ja uudelle tyylille!Kuvia odotetaan.
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa

calin kirjoitti...

kyllä meiän kirjasto on paras<3 ei vaan tuu ikinä nykysin siellä käytyä...mut täytyy todeta et monet tenttikirjat,joita ei ookaa saanu lainattuu täältä niin sitten on löytyny tuolta iki-ihanasta kotikirjastosta! :)

ja nyt lepuutta ittees ja lueskele vaikka päivät pitkät kun on aikaa! :)

sho(e)paholic kirjoitti...

sateenkaari: ukki ei ole sairastunut vastikään ja nämä eivät niitä ikäviä uutisia ole. Olen sopeutunut tuohon tilanteeseen ja ukki joutui tuohon tilaansa jo vuonna 2003. Kuudetta vuotta elämme asian kanssa siis. Eli ei huolta :)
Kiitos kiitos, kuvia tulossa, kun pääsen omalle koneelleni taas värkkäämään.

calin: Jep, iki-ihana <3