2. joulukuuta 2008

Stylista ja leipäcracker

Siis nyt ottaa niin päähän! Katson tosi paljon ohjelmaa neloselta: Sairaala, Greyn Anatomia, Täydelliset Naiset, Ruma Betty jne. Ja joka kerta sieltä tulee se saamarin Stylistan mainos joka väliin. Ensinnäkin taustalla soi maailmankaikkeuden ärsyttävin ja turhin biisi, eli Britneyn Womanizer. Se riittäisi jo yksin siihen, että kiipeän seinille, kun kuulen sen kolme kertaa päivässä. Ja aina se sama kohta. Lisäksi mainoksessa on niin aitoja tyyppejä että - varsinkin tämä Anne Slowey, jonka puhetapa on niin järkky. Joo joo eihän se sille mitään voi. MUTTA siltikin minua ärsyttää eniten se loppukommentti. Se nainen, joka julistaa tämän ohjelman /stylista/ksi. Mikä oli? Jos te perhana pidätte sen ohjelman nimen englannin kielisenä niin, se lausutaan stailist(ö) tietääkseni. Vaan ei. Ja tästä me muuten nillitämme ihan porukalla.

Sen lisäksi Jyväshyvä mainostaa maistuvaa leipäkräkkeriä ja eräällä työpaikalla tarjotaan asiakkaille söörvissiä. Huoh. Suomi suomena ja enkku enkkuna.

5 kommenttia:

tiiti kirjoitti...

kräkkerin mä ehkä vielä sulatan, voileipäkeksi on jotenkin ihan kummallinen ja epäkuvaava suomennos. joku raksukeksi olis jo heti paljon parempi. mitään söövissiä en vaan tajua. ei pysty, ei kykene.

mäkin muuten mietin tuota stylistaa ja lausuntaa, että onkohan se jotain espanjaa. kun eikös ihan pelkkä stylist oisi se englanninkielinen. espanjaksi se ääntyiskin silleen kivasti sty-liis-tah tai jotain :D

sho(e)paholic kirjoitti...

se stylista on joku muoti-ilmiö nykyään enkuksi että pittää laittaa noita a-kirjaimia nimen perään. En tiedä, mistä se tulee. Mutta sama on ollut jo iät ajat taipumuksen esim. gangster-sanasta tullut gangsta jne. Espanjaks se lausuttas samalla lailla kuin kirjotetaan :D kuten suomessa ^^

Nerikah kirjoitti...

Tuo Britneyn Womanizer on kyllä melko ärsyttävä biisi... Mutta se täytyy myöntää, että riippumatta neitokaisen edesottamuksista, hän näyttää osaavan saman minkä mm. Madonnakin: tehdä hittibiisin. Mitä ilmeisimmin Womanizer sellaiseksi kehkeytyy, ellei jo sitä ole.

Sateenkaari kirjoitti...

mina olen varmaan hiukan outo,kun tykkaan mainoksista.kaikenlaisista mainoksista.niista,mitka tippuvat postiluukusta.ja niista television mainoksista myös. suomen tv:mainoksia en talla hetkella nae, mutta taalla turkissa sita vasta mainoksia tulee telkkarista. mainostauolla kerkiaa hyvin aina tehda kotitöita pitkan patkan.

sho(e)paholic kirjoitti...

Nerikah, kyseessä on mun mielestäkin tosi hyvä biisintekijä. Yleensä tykkään neidon biiseistä tuolla tanssilattian puolella varsinkin. Tämä nyt vain jotenkin jää jäytämään sisuskaluja niin hyytävästi :(

sateenkaari, minustakin hyvät mainokset ovat parhaillaan viihdyttäviä. Ja olen huomannut, että itsekin odotan joskus mainoskatkoja, jos minun täytyy jotain tehdä, jolloin se on niin näppärä tehdä siinä kun on se pari-kolme minsaa aikaa :)