31. joulukuuta 2008

Minä en tee lupauksia

Mutta tämä vuosi voisi olla edellistä parempi. On ollut jotenkin tyhjänpäiväinen vuosi, joten olen päättänyt, että seuraavat asiat voin ainakin muuttaa, jotta voin itse vaikuttaa siihen, että vuosi on parempi:

1) kiskon itseni liikkeelee. En liiku tarpeeksi, en jaksa tarpeeksi ja en ole enää oma itseni siitä syystä. Housuboyn paketista löytyi kuin löytyikin se kauan hinkumani sykemittari, joka varmasti auttaa sekä liikkumisessa, että kulutuksen seurannassa :) Lopetan painostani stressaamisen, kunhan olen saanut itseni taas liikkelle, kaikki sujuu itsestään.

2) Liikkumiseen liittyen hengaan enemmän kavereiden kanssa. Ehdotan hengailua useammin ja olen aktiivisempi. En jaksa möllöttää enää niin paljon yksin.

3) Alan miettimään enemmän, mitä suustani päästän. Meillä kotona nälviminen ja kuitit ovat luonnollista ja hauskaa. Alan kuitenkin miettimään enemmän, milloin joku ihminen ei välttämättä tajua näitä sutkautuksia.

4) Otan kaiken irti Sveitsin ajasta. Teen kaiken itseäni varten ja teen kaiken parhaani mukaan. Haluan luoda kontakteja ammatillisesti ja henkilötasolla sekä kokea mahdollisimman paljon.

P.s. Pukki toi ihania lahjoja, joista yritän vielä kirjoittaa ennen kuin pakkaus alkaa. Ihanaa uuttavuotta kaikille!

Uskotteko te uudenvuodenlupauksiin?

8 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

mina en tee uudenvuoden lupauksia. kun lupaa kerralla monta asiaa,niin osa ainakin unohtuu matkan varrella. parempi luvata pitkin vuotta.aina silloin kun lupaukselle on tarve.

ONNELLİSTA UUTTA VUOTTA SİNULLE JA PERHEELLESİ!

Anonyymi kirjoitti...

ONNELLISTA JA RAKKAUDEN TÄYTTÄMÄÄ UUTTA VUOTTA YSTÄVÄNI! : )

ps. Tärkeintä on luvata itselleen sen minkä kokee tärkeäksi, päivä kerrallaan! ; )

Anonyymi kirjoitti...

Hvyää uutta vuotta!

ziriliini kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta ja Riemukasta aikaa Sveitsiin!

Minä en tee lupauksia Uutena Vuotena.

Nerikah kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta ja menestystä Sveitsiin! Minäkään en tee uudenvuoden lupauksia. Voihan sitä elämäänsä miettiä ja rakennella palikoita uudelleen ilman lupauksiakin! :)

Sky Mikaela kirjoitti...

Mukavaa ja parempaa :-) uutta vuotta!

Katti kirjoitti...

Minäkään en tee lupauksia uudellevuodelle! Siinä on haastetta ilmankin sen suurempia lisäpaineita ;)
HYVÄÄ UUTTAVUOTTA!

sho(e)paholic kirjoitti...

Kiitos kaikille, ystäväiseni :) nämä lupaukset tulivat sydämestä ja ne on pakko pitää, koska ne ovat niitä, mitä haluan tehdä. Jos pidän nämä, olen pian taas oma onnellinen itseni :) ja se on niin hukassa nyt, että haluan tehdä kaikkeni saadakseni sen takaisin ja tiedän, että keinotkin on olemassa ja ne on tässä :)