10. joulukuuta 2008

Naiset, nyt te voitte ottaa oppia!

Ei vitsi, mie olen niin fiksu! Siis niin saakelin fiksu! Missä syy törkeään itseriittoisuuteeni? Minäpä kerron teille, koska te tulette olemaan niin ylpeitä!

Olemme vääntäneet Housuboyn kanssa kättä nyt noin kaksi vuotta siitä, kannattaako tupakkaa polttaa. Otin myös esille tuossa pari viikkoa sitten sen, että hän käyttää yhteisestä budjetistamme törkeän paljon rahaa siihen, että hän polttaa ne taivaan tuuliin. Noh, hänen mielestään olen väärässä ja ne ovat hänen omia rahojaan (totta) jne. Viime viikolla I did the math: kolme askia viikossa sinistä keskikokosta L&M:ää = 12e tämä kuukaudessa =48e ja tämä vuodessa on n. 600e. Voin surutta sanoa 600 vaikka pyöristelinkin kuukausisummaa ylöspäin, sillä kolme askia on optimistinen arvio. Täräytin sunnuntaina toiselle, kun se pahaa-aavistamatta pelasi XBoxia (tuota jumaluuden ilmentymää miehelleni), että:

Minä: "Siehän käytät noin 3 askia tupakkaa viikossa?"
Housuboy: "Ainaki."
M: "Eli se tekee noin 12e viikossa."
H: "Niin?" (äänessä ärtymystä)
M: "Eli en millään nalkutuksella sano tätä, mutta se on 48e kuukaudessa."
H: *muutama ärräpää* "Niin no se on jo puhuttu sata kertaa läpi ja se ei ole sinun rahaa, joka siinä menee enkä sais niitä kuitenkaan säästöön, että turha sun on siinä nalkuttaa!"
M: (niellen tulevaa nalkutus- ja äyskimispuuskaa pyhän asian nimessä) "Ei kun aattelin vaan, että tästä lähen mie ostan joka kuukausi 50e kengät tai vastaavasti käytän sen summan vuodessa kenkiin ja sie et valita kertaakaan" *enkelin hymy*
H: *hyvin ällistynyt ja alistunut ilme* "PERKELE! Sie olet oikeassa!" (ja muutama ällistynyt ärräpää lisää
M: *liitelee olohuoneeseen hypähdellen onnellisena ja itsetyytyväisenä*

Muita asioita, löysin vihdoin miesten ylisuuren kauluspaidan CM:stä hintaan 5e kiitos!


Tiistain pub night, yhden aussin hyvästelyt ja kampaajareissu hoidettu näissä:


Leggingsit: GT
Kello: Esprit
Kaulakoru ja kengät: H&M
Sortsit: One Way
Paita: CityMarket
Liivi: Vero Moda


Kampaaja leikkas mun hiuksia ihan liikaa, nyyh! Mutta pakko ne oli lyhentää, ne oli ihan kuolleet :( Se oli outo, kun leikkas ilman, että kasteli tai suoristi tukkaani. Olen vähän huolissani siitä, mitä tuolta löytyy, kun suoristan nuo, kun jos hiukset leikkaa kiharana niin ne ei välttämättä näytä ihan yhtä hienolta suorana... Vaan nyt lähden kaupungille jouluostoksille. Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

P.S. Serkkuni täytti viime viikonloppuna 18 ja bileet olivat vallan mahtavat, vaikka itse sanonkin ;) Aion laittaa vielä kuvia siitä viikonlopusta, kunhan kaverit laittavat ne tulemaan :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä säästin kampaajakuluissa ja sain hiukseni leikattua ilmaiseksi. Minä nimittäin itse pätkäisin. Aikaisemmin hiukseni ulottuivat tuonne ristiselän paikkeille ja nyt otin vaan sakset yhteen käteen ja käsipeilin toiseen käteen ja siitä leikkasin jotenkin seläntakana hiuksista latvoja pois. Vajaa kymmenen senttiä lähti, mutta tuli yllättävän suora lopputulos, mistä yllätyin itsekin, ja nyt on kuolleet latvat sitten taas vähäksi aikaa poissa näköpiiristä. :D

Oli niistä vuosien voimistelureeneistä jotain hyötyä kun käsi taipui selän takana niin, että sain hiukseni leikattua. :D

sho(e)paholic kirjoitti...

MIekin kuitenkin säästin, sillä tuo tyttö leikkas 16e hinnalla, mikä on mun mielestä ihan törkeän halpa. Meillä on siis ollut ja on varmaan edelleen saman mittaset hiuskut :)

Katti kirjoitti...

Tuo tupakkahomma on mennyt samalla kaavalla kun täällä!
Siippa poltti myös ja laskin vähän kustannuksia siitä.Vihjailin siitä hienovaraisesti aina sillointällöin.Vastaukseksi tuli lievää murinaa(joskus äänetöntä,mutta se katse!)
Siippa alkoi puhumaan,että vuodenvaihteeessa hän lopettaa.Minä heitin vähän vettä myllyyn ja totesin,että miksi vasta silloin!!??
Minäkin aloin ihan pokkana heittelemään ilmoille rahankäyttöäni koskevia huomautuksia tyyliin kun sinäkin poltat...Ajattelin ottavani sen rahan mikä tupakkaan menee myös käyttööni(meillä on yhteiset rahat)

Lauantaina tulee 5viikkoa kun siippa lopetti...ihan vaan naks!Visiin kyllästyi minun hienovaraiseen huomautteluun.Lopullinen niiti oli kun ehdotin jotakin laastaria!!!

Sitten tulikin ne kuuluisat viimeiset sanat....Ei tässä mitään laastaria tarvita ja rööki jäi!!

(hyvä minä ja väsytystaktiikka)

No ei vaan Siippahan sen "työn"tekee!Toivottavasti pysyy.

Ei ole ollut mitään hankaluuksia vaikka nyt juuri on ollut aikamoista stressiä isänsä kunnostakin.

Toivottavasti sielläkin ollaan taistelumielellä!

sho(e)paholic kirjoitti...

katti: hieno homma! meillä tuo väsytystaistelu on kääntynyt mua vastaan: minä en jaksa sitä kiukuttelua, joka siitä seuraa. Huomaa, että sun mies on aikuinen (tai no suht koht) - mun mies pellaa XBoxia ;D