16. heinäkuuta 2012

Onnen huokauksia ja jännityskipristelyä

Minä en yleensä ole mustan ystävä, mutta tämä pikkumusta tarttui ONLYstä mukaan, koska se vain yksinkertaisesti imarteli kroppaani. Kuvasta ei näy (kännykällä otettu), mutta siinä myös kiva laskostus ja vetoketju lantion sivustalla. Kengät ovat rakkauteni nro 1, Lontoosta itse itselleni ostamat aniliininpinkit kiiltävää kangasta olevat peruskorkkarit erittäin korkealla korolla (Aldosta). True love at first sight. Älkääkä kiinnittäkö huomiota taustaan, se on vain otettu minuutti ennen ovesta ulos astumista. Ja tosiaan, joskus melkein muistan ottaa tuon minun fashion statement no ykkösen poiskin (not), tadaa, se on Polarin sykemittari FT60. 





Tämä tyttö ehkä sädehtii taas niin eri tavalla kuin vielä vuosi tai puoli sitten. Serkkuni Häslääjä ja Kaunotar kävivät luonamme ja totesivat, että hehkun. Ja niin minä taidan tehdä. Viikonloppu meni rauhassa, tämä on edelliseltä viikonlopulta, kun käytiin katsomassa Batman, juhlimassa sekä perjantaina että lauantaina ja  nautittiin muutenkin elämästä ja toisistamme. Nyt sitten ollaan todettu, että on tosi ihana olla toisen seurassa. Ostin Surusilmälle synttärilahjaksi liput Batmanin ensi-iltaan Ouluun, joten teemme sinne reissun perjantaina. Odotan jo nyt mukavaa viikonloppua. Työpäivät kyllä kuluvat siitä huolimatta ihan siivillä, koska olen todella energinen siitä huolimatta, että univelkaa on kertynyt.

Joo tämmöstä ällöttävää ;) Suunnitelmat Englantiin lähdöstä etenevät ja aiheuttavat jännitystä.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Musta sopii sinulle tosi hyvin. Kaunis mekko ja kauniit ovat kengat.
İhanaa, etta nautit elamastasi.

Marianna kirjoitti...

Voi miten mukavaa, että kaikki on mennyt hienosti ja olet taas vauhdissa :) Kaunis mekko ja kengät! Onnea vain kovasti tuleviin päiviin!

sho(e)paholic kirjoitti...

Sateenkaari: kiitos! Itse en pidä mustasta olleskaan, mutta tähän mekkoon se jotenkin sopii, olisin ottanut jonkin toisen värin, jos se olisi ollut mahdollista :D Minustakin tämä elämä alkaa taas maistua nauttimisen arvoiselta! :)

Marianna: kiitos paljon! On mukavaa olla taas vauhdissa!