19. heinäkuuta 2012

In with the new (the old's still here...)

Kävin ostoksilla...
Nettishoppailu on muuten ihan liian helppoa! Klikataan vaan ihan kaikkea, mitä halutaan. Sitten katsotaan, paljonko on loppusumma. Sitten kärsitään se, paljonko ottaa sydämestä ja vatsasta. Podetaan närästystä. Ja närkästystä, kun ei olekaan varaa 20 vaatekappaleeseen. Huokaistaan. Aloitetaan karsinnat. Karsitaan, kunnes luottokortin/ pankkikortin kate riittää. Mietitään, kuinka paljon oikeasti tarvii loppukuussa ruokaa ja mittaillaan puurohiutaleita purkista arvioiden, kuinka kauan niillä voi vielä elää.

Toissapäivänä mukaan tarttui asos.comin alennuksesta nämä kaksi mekkoa ja ne olivat herkullisen edullisia! Oletteko huomanneet, että naisten pitää aina perustella ostostaan sillä, että ne olivat edullisia?

Ensinnäkin tämä ihanaakin ihanampi maksimekko, jonka toivon mahtuvan päälleni koossa UK 10. Siis tuo väri on ihan mieletön!


Tästä mekosta minulla on nyt puutteellinen kuva, koska tuo etupaneeli on pinkki siinä mekossa, minkä itse tilasin. Pelkkää pikkumustaa en tilannut kuitenkaan.


Tänä iltana sitten tyhjennänkin kaappejani, kuvaan urakalla myytäviä vaatteita ja heitän roskiin/ pelastusarmeijalle loput. Minun kaappieni on yksinkertaisesti pakko tyhjentyä! Ja sen sisältöä on pakko järkeistää. Siksipä nämä kaksi mekkoa saavat luvan tulla sinne, koska nehän ovat siis ihan huippujärkeviä. Siis mähän voin pitää tuota toista aina kun on kiva kesäsää. Ja talvella villatakin kanssa. Ja toi mustahan on nyt ihan takuuvarma baarimekko. Ja sitten toinen käyttövaihtoehtohan on se, jos joku järjestää hautajaiset diskoteemalla, sinne varmaan voin kans laittaa sen...

Perjantaina lähdetään ajamaan Ouluun melkein heti töistä kattomaan Surusilmän odottamaa The Dark Knight Rises -elokuvaa ja syömään porukalla. On ihan kivaa taas olla tekemistä. Odotan viikonloppua aivan innolla! Lauantaina tosin on vähän ikäviä velvollisuuksia tiedossa kun täytyy siirtää vielä loput tavarat varastoinnista pois ja mahduttaa ne johonkin, mutta Paras Ystävä ja nuorin siskoni ovat luvanneet tulla apuun, joten olen optimistinen asian onnistumisen suhteen. Ja kun sen hoitaa pois alta, loppupäivän saa rentoutua yhdessä Surusilmän kanssa, kunhan hän pääsee töistä. Ihanaa torstaita kaikille!

3 kommenttia:

Carolina kirjoitti...

Harri and I might go also to see the movie! =) Not sure if Friday or Saturday though.

sho(e)paholic kirjoitti...

It would be great to see you! But I am worried we may not have time for that unless we bumped into each other Friday. We have to get back as soon as the movie finishes because it will be so late and my boyfriend has to work next morning in Kemi :(

Carolina kirjoitti...

It's ok, we find some other time. Whenever I go to Kemi I let you know. =)
P.S. Boyfriend!? So happy for you! =D