31. toukokuuta 2010

Matkakuume

Luettuani juttumme MeNaisista ja kuultuani työkaverin Nykin reissun käänteitä, tuli minullakin kauhea kaukokaipuu (TAAS!). Olen selaillut tässä kahvitauolla tänään lentolippujen hintoja Heathrow'hun ja Damiin. Housuboy haluaisi enemmän Hollannin puolelle ja minä Londondoniin takaisin. Lontoon reissussa on vain yksi mutta (rahan lisäksi, tietty): olin niin innoissani eka reissustani äidin kanssa, että voin pettyä toisesta reissusta - varsinkin kun minä ja Housuboy olemme aivan erilainen parivaljakko kuin minä ja äitini.

Meillä lähestyy seuraavat jännät tapahtumat seuraavaksi tässä elon tiellä:
-Whitney Houstonin keikka ja Helsingin ROad Trip siskoni Artesaanin ja hänen poikaystävänsä Rokkarin kanssa
- Isäni 50-vuotissynttärit, joiden ohjelmaa suunnitellaan jo täyttä häkää

Esittelemistäni meikkituotteista sen verran, että ihoni on selvästi kirkastunut Clinquen tuotteiden tunnollisen kyätön johdosta ja se luomiväri on ihan huippu!

Perjantaina oli Parhaan Ystävän valmistujaiset, joita juhlittiinkin sitten kunnolla. Tein hänelle leikekirjan, koska halusin antaa muistoksi jotain uniikkia. Useamman kerran tirautin yksinäisen kyyneleen jo tekovaiheessa ja sitten vielä lisää tirautin ojentaessani kansiota Parhaalle Ystävälle siitä yksinkertaisesta syystä, että kuvistakaan ei löytynyt kauhean monia kuvia, joissa olisin ollut ilman Parasta Ystävää - niin paljon olemme kokeneet yhdessä. Siinä sitten kyynelehdimme kaikki: minä, Paras Ystävä ja Artesaani. Eniten harmitti, että meiltä ei löytynyt tarpeeksi kuvia sieltä, missä ystävyytemme jo alkoi äitien ansiosta: äitilapsijumpan Hottentoteista. Joillakin meistä on vain uskomaton onni saada elämäämme ihminen tai ihmisiä, joista tulee niin tärkeitä ja rakkaita. Olimme kaikki ihan puhki baariin mennessämme jo, mutta sinnittelimme jonkin aikaa. Housuboy ymmärsi tilanteen tärkeyden ja suostui jopa kuskiksi. Oli aivan ihana ilta.

Nyt jatkamme sitten viikon touhua. Tänään kyllä kärsin univajeesta ja haaveilen päikkäreistä. Lisäksi on tehtävä vielä yksi 3-sivuinen term paper yliopiston kurssille ja ohi on tältä vuodelta. Sen puserran parissa tunnissa tänä iltana :)

Hauskaa viikkoa rakkaat ystävät!

p.s. Makealakko pitää ja vain viikonloppuna herkuttelu sallittua (Huge parannus entiseen mussuttamiseen). Ensi viikolla haetaan mulle salikortti Housuboyn kanssa samalle salilla tarkoituksena yhteinen "laatuaika" ;) Tänään ostetaan rulliksiin uudet laakerit talven jäljiltä ja lähdetään taas ulkoilemaan. Paino on tippunut nyt ehkä kilon. Ehkä. Olo on kuitenkin ruokavalion ansiosta PALJON parempi.

3 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Kevat ja alkukesa ovat juhlien aikaa.Sen huomaa taalla blogimaailmassakin.
Minulla on jo kahdeksas kuukausi menossa elamantapamuutosten kanssa.Lahinn suurin oli ruokavalio.Kuukausi sitten paransin sita viela jattamalla kaikista teejuomista sokerin pois.
Kilot tippuvat,mutta hitaasti,ja se on tarkoituskin.

Tollaiset ystavyyssuhteet ovat kultaakin arvokkaammat elamassa.Niita kannattaakin vaalia huolella ja lammölla.

İhania paivia juhlien suunnitteluun,ystavain.

Sky Mikaela kirjoitti...

Kun jaksat ja viittit, odotan sitä edellistä juttua :D...

Ystävyys on arvokas asia. Se todellinenen ystävyys ei katkea, vaikka välissä olisi täysin erilainen elämä ja sata vuotta ;-)
Minulla ei montaa tuollaista ystävää ole, mutta niitä muutamia hellin ajatuksissanikin aina.

sho(e)paholic kirjoitti...

Sateenkaari: juhlat ovat ihan kivoja, tosin rahaa palaa aika kivasti/ pahasti.
Minusta elämäntaparemontti on todella kunnioitettava homma. Olen huomannut, että oma painoni tippuu myös hitaasti, mutta toisaalta tästä puuttuu vielä liikunnan positiivinen vaikutus. Ei muutos kestäkään, jos ei tule pikku hiljaa.
Ystävieni arvostus ei ole minulle koskaan vaikeaa. Kaikilla meillä pitäisi olla ystäviä, joita vaalia.
Lisätsemppiä elämänmuutokseen ja onnea jo tapahtuneesta! Todella ihanaa viikkoa Turkkiin!

Natjale: tulossa on :)
Ne ystävät ovat harvassa, joiden kanssa voi olla erossa pitkiäkin aikoja ja jatkaa aina siitä, mihin on jääty. Korvaamattomia ystäviä.