25. toukokuuta 2010

"No meillä ois sitten tähän kuuluva tarjous"

Hihih, kävin siis sunnuntaina ostoksilla ja menin tuohon vanhaan halpaan :D Mukava myyjä kysyi siis Kauppakseskus Rajalla Kicksin liikkeessä (helluntainakin voi shoppailla, jos lähtee rajan tuntumaan :D), että kun heillä on tarjous, että kahden tuotteen ostajalle ilmaiseksi tuollainen lahjapakkaus, niin haluatko ostaa vielä jonkin toisen tuotteen? Minähän sitä sitte miettimään. Mutta loppujen lopuksi tein aikalailla järkiratakisun, että ostin sen toisenkin tuotteen.


Alun perin hankintalistalla oli siis vain ja ainoastaan tämä, jos olisi jo Suomessa saatavilla. En tiedä, kauanko on ollut markkinoilla, mutta nyt äkkäsin GLAMOUR-lehdessä mainoksen. Olen kauhea mainosten uhri, voin kertoa. Siinä lueskellessani tietoja mietiskelin, että kuulostaa minun tuotteeltani. Lampsin liikkeeseen ja kysäisin ja sitä löytyi, joten ostin. Lisäksi siis mukaan tarttui maksettuna huulirasva, jotta saisin lahjapaketin, josta tuonnempana.




Ensinnäkin olen harvoin ollut näin tyytyväinen tuotteeseen! Tämä on ihana: peittää punaisia näppykohtia, arpia ja epätasaisuuksia iholtani todella hyvin samalla jotenkin "viilentäen" ihoani. Koko ajan tunnen, että meikki on iholla ja se on positiivista: iho on viileä, sileä ja ilmavamman ja terveemmän tuntoinen kuin ilman sitä (?). Eli ihmeellistä kyllä. Tämähän on tarkoitettu siis rasvaisella ja todella rasvaiselle iholle sekä sekaiholle. Minulla on jälkimmäisin. En ole tämän tuotteen takia vielä nakannut vanhaa luotettavaa tuotettani mäelle, koska tämä Cliniquen versio tuntuu myöskin ehkä toimivan minun ei-niin-rasvaisella-mutta-kyllä-epäpuhtaalla iholla vähän turhankin hyvin: nenä näyttää kuivuvan jonkin verran. Joten välissä täytynee siirtyä ehkä pariksi päiväksi aina takaisin Kaneboon. Olen kuitenkin iki-onnellinen tästä löydöstä. Ja kylkiäisenä paketissa löytyi näitä:








High Impact -mascara, jota en ole vielä kokeillut.






Rinse-off foaming cleanser, joka on aivan ihanan tuntuista kasvoilla! Mulla ei se vaahtoaminen kauheesti toimi, mutta se tunne on silti ihana ja kahtena iltana olen jo aivan mielissään pessyt naamasta meikit: eilen illalla jopa odotin sitä toimitusta.


Sori nyt, että kuvankäsittely ei ole jaksanut työskennellä tuon lätkän poistamiseksi. Oma versioni tästä huulikiillosta on hieman väritön - aivan vaalea pinkki, mutta ei haittaa. Tuntuu tosi kivalta ja kosteuttaa, kuten luvattu.


Seuraava tuote on pääasiallinen syy lahjaboksin kiinnostavuuteen: tämä luomiväriduo. Nämä värit kun kestävät koostumuksensa puolesta siskoni luomissa jopa lauantaiyövuoron grillillä, eli hikeä, verta, kyyneliä, paistorasvaa, kuumuutta ja raivoa :D Ja lauantain yövuoro saattaa siis venyä iltakahdeksasta aamukahdeksaan ei-niin-vaatimattomissa olosuhteissa. Värit ovat precis som här på bilden, joten kivan kesäiset ja neutraalit - can't wait to try.




Viimeisenä sanon vielä, että tämä tuote on lempparini edelleen. Silkinpehmeä iho (jopa mulla!), joka nostattaa itsetuntoa, vaikka tulos olisikin vain vaisusti näennäinen. Tämä pore minimizer -voide on huippu meikin alla: ei meikki luista eikä ihohuokoset pääse hiostumaan näkyviin meikin alta.



Ja parhaat uutiset: Palautin kandini ke 19.5. hitonmoisen saavutusmeiningin kanssa. Viikonloppuna en tehnyt yhtään mitään järkevää, vaan törkeästi löhösin, ulkoilin, söin ja vietin aikaa ystävien kanssa. Aaah, ihanuutta. Ai niin, kävinhän pihakirppiksellä, mutten saanut mitään myytyä. Olin tosi pettynyt. Ja nyt en saa kirpparipöytää, koska olen päivätöissä, jolloin en pääse täyttämään ikinä pöytää silloin vaihtoaikoina.



p.s. katukuvaan ovat tulleet kesäisten kelien myötä (?) valkoiset paidat, joiden alla valkoisia rintsikoita. Okei, joissain tapauksissa näyttää ihan söpöltäkin minusta, mutta ilmiselvissä tapauksissa on minusta jotain ahdistavaa. Vinkki näille henkilöille: beige näkyy paidan alta paljon vähemmän. Vai oliko tämä vain ilkeä kommentti teidän mielestä?



EDIT:// Tämä vielä unohtui mainita lahjapakkauksesta:

Ei kommentteja: