2. maaliskuuta 2010

Välttelen siis taas kandia

Ihana päivä! Siis tänään en ole mennyt turhille päikkäreille vaan sen sijaan lähdin Päivänsäteen kanssa sangen piristävälle kaupunkikierrokselle Oulun keskustaan. Ainoa ehto: olla kotona ennen klo 18.00 bussilakon alkua. Todella piristävää oli ja ihana ex tempore -hetki Päivänsäteen kanssa ensin kahvilla Robert's Coffeessa (okei, Chai Lattella ja Chococcinolla)

Ja sitten jatketaan tästä hiushaasteesta: Eli tänään kampaus oli tehty näin. Näillä patukoilla pieniä osioita rullaillaan tukkaan ja yöksi hengaan päähän. Aamulla rullataan auki, ihan aavistus lakkaa ja tadaa!


Kaikista parasta tässä on se, että kampauksen voi tehä illalla ja se on käytännössä valmis aamulla. Laitoin sitten pannan päähän ja muutaman pinnin ja sillä mentiin :)

joo tosi laadukas kuva...


Ja tältä näytti takaa. Mua ei haittaa noi pari hiussuortuvakarkulaista.


Ja sitten tällaista oli työn touhussa koululla opettajan sijaisena päässä. Tupeerasin vähän etutukkaa ja kiersin sitä ja työnsin sitten vähän tota hyppyriä eteenpäin.

Mun hiukset ovat nyt niin hyvässä kunnossa, että en suoristele sitä kummemmin. Pohjana on Tigin Ego Boost -mömmeli, jolla saa kivan sileät kutrit.


Ja tämä on jäänyt mulla kertomatta: Kuopus tanssi pari viikkoa sitten vanhat ja tämä esikoinen märsäsi ja otti kuvia niin paljon kuin pystyi (koska nolotti vähän se vetistely ja kameran takana oli helppo piileskellä) :D Tässä sisko tanssii Edelweissia ja niin kauan kuin itsekuri kyynelten kanssa piti, niin tässä en enää jaksanut pidätellä. Siskoni siis tanssi tämän pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa (Kuopuksella on sisaruskatraamme tervein parisuhde lukioiässä :D)

Siinä ne edustaa ylivalottuneena <3

Sain uuden haasteen. Tällä kertaa pyydettiin ihan pelkkää kenkäpostausta. Sain ihan hirveän inspiksen toiveesta ja siitä on tulossa marathon-postaus :D yritän hillitä, mutta rakastan niitä. Toivotonta. Joten ensi viikolla viimeistään pyrin tekemään sen, mutta se täytyy mielestäni tehä oikein.

Näin täällä. Nyt tämä tyttö alkaa oikeasti työstämään kandiaan :)

Ei kommentteja: