14. maaliskuuta 2010

Sho(e)paholic's shopping spot

Bronx: Alys - Brandokselta

Kukaanhan ei ole vielä arvannut, että rakastan kenkiä? Sain kilpailusta vinkin Brandokselta suoraan sähköpostiini ja ajattelin kokeilla mainostamista eka kertaa. Nyt sitten sen verran puolustan itseäni, että palkinto on 90 EUROA KENKÄKAUPPAAN! Need I say more?

Selailin siis noin tunnin sivustoa miettien, mitkä poimin sieltä suosikikseini. Kaikista paras puoli nettikaupoissa on, että kenkiä voi selailla rauhassa vaikka kuinka kauan ilman, että kukaan tulee ksyeleen, miten menee, ottaisitko nämä törkeät aniliinit huopikkaat vai oliivinvihreät nilkkurit oksennuksenvihreillä palloilla. Ja saa vaikkapa valita vain sen hintaluokan, johon on varaa.

Koska olen vakaasti sitä mieltä, että kultaiset gladiaattoripopot olisivat mahtava hankinta kesäkenkäkokoelmaani, valitsin nämä kaunokaiset. Klikkaamalla kuvaa pääsette tekin katselemaan suosikkejanne :) Ohjeet osallistujille pitäisi löytyä vielä sieltä nettisivulta. Näinollen kaikilla bloggaajilla on mahdollisuus osallistua. Vielä nämäkaunokaiset eivät eksyneet ostoskoriini, sillä odottelen sitä palkintoa kuin kenkäfriikki ilmaisia kenkiä!


”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 90 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä”.

1 kommentti:

sho(e)paholic kirjoitti...

Itse piti laittaa oma s-postiosoite, vaikka se kyllä löytyy yleensä aina blogin etusivulta. Sehän on

saila1987@gmail.com