25. heinäkuuta 2014

Elämää helteessä

En tiedä, miten muilla, mutta meidän O  nukkuu nyt todella huonosti kuumuuden ansiosta. Yösyötöt tapahtuvat taas kahden tunnin välein, kuin myös päivät. Lisäksi kätinä on noussut O:n normaalista hyväntuulisuudesta potenssiin kymmenen. Äitikin alkaa olla vähän hermona, mutta koitetaan jaksaa nyt ja nauttia, kohta on taas vesisadetta ja kylmää! Viilennysjuttujakin on kokeiltu ja ainakin kasteltu puklurätti on ollut hyvä idis. En ole kuitenkaan juuri kerennyt kirjoittamaan, sillä O:n päikkärit ovat tällä hetkellä max. 40 min kerralla ja tämä ei todellakaan ole kiva trendi. Uni on ollut ennen suht helppo juttu O:lle ja kun päikkärit eivät kestä edes tuntia kerrallaan, ei oikein voi suuria juttuja tehdä.

Tässä alhaalla kuitenkin positiivisia! O on tottunut nyt Jöröön ja hän jopa rauhoittuu itkuista saadessaan mönkiä lattialla Jörön vieressä. Tällä viikolla on myös itsenäisesti käännytty selältä mahalleen muutama kerta äidin hurratessa vieressä!

Jörö kärsii potkut mukisematta, että saa olla vauvan lähellä


Näillä keleillä eniten kärsii kuitenkin Jörö. Siitä syystä olemmekin ahkerasti vierailleet koirapuistossa, tässä alla todistusaineistoa. Kautta likaisten varpaitteni.

#hienoneiti

Labbisten kokoontumisajot

Okei, nouse sitten sieltä ylös

Kävin myös elämässäni eka kertaa mattolaiturilla! Olihan tosi hauskaa. Ihastuin erityisesti mattojenkuivausmankeliin! Huuhtelu oli myös kivaa, kun pärskeitä roiskui samalla iholle ja viilensi niin mukavasti. Ai niin! Paita oli taas kuiva kymmenen minuuttia likomärkyyden jälkeen.

First time for everything


Samalla reissulla äitini leikki taas O:n kanssa. Jörö on kuitenkin ottanut oman huomionsa kerjäyksen ihan asiakseen viime aikoina. Seuraamme kaikki tilannetta aika huvittuneina, kuten kuvasta näkyy.

Jos vähän minuakin huomioitaisiin!


Meillä oli O:n kanssa hetki aikaa hassutella kuluneella viikolla ja otettiin sitten mumfie-potretti.

Pus pus!

Otin myös itsestäni kuvan, kun olin lähdössä O:n kummitätin babyshowereille. Oli vain pakko, kun kerrankin meikki onnistui ja sain sen ja tukan kuosiin! Tuo päivä oli muutenkin ollut ihan hirveän vaikea: O nukkui yhteensä päivän aikana yhdet 20 min päikkärit, joiden aikana kietaisin tukan kiinni ja laitoin meikkini. Lopun aikaa valmistelin piirakkaan showereille ja yritin saada muutenkin lahjat kuosiin kanniskellen koko ajan kätisevää O:ta sylissäni. Kun Surusilmä tuli kotiin, minä ampaisin ovesta ulos ja toivotin onnea koetukseen.

Ja kuten tavallista, O nukkui lähes neljä tuntia mieheni hoidossa. Surusilmä ei enää oikein edes usko, että puhun totta, jos sanon rankasta päivästä. Onneksi kuitenkin suurin osa päivistä on ihania!


Tässä myös superepäonnistunut selfie, jonka silti laitan tänne. OOTD. Että näin. Tosi hienoa.

Olen alkanut metsästämään kameralle näitä O:n nukkumailmeitä, ovat niin hauskoja

Tässä alla on muuten kuvaa ystäväni babyshowerin lahjoista. Oli kerrassaan ihanaa olla siellä! Yllätettiin ystäväni ihan täysin! Harmi vain, että ainoat kuvat ovat tässä, koska en löydä piuhaa järkkäriini, että voisin kuvat siirtää. Huoh ja voih.

Skumppaa, kasvonaamioita, hiusnaamio, kynsilakka, liukkari, meikinpoistoliinoja, talkkia, sinkkivoidetta.

Soiva lelu

Farkkujäljitelmämekko on Tutan ja kangaskassi sekä sortsihaalari Lotta & Lassi




Tähän alle vielä heitän instagramissa pyörineen kuvahaasteen. Ensin kuvattiin luomunaama ilman filttereitä ja viereen heitettiin meikattu ja laitettu naama ja filttereitä sai käyttää. Itse vielä vedin sen verran extremeksi että eka kuva on otettu ennen suihkua ja aamuherätyksen jäljiltä, toinen sen suihkun ja päikkäreiden jälkeen (meikistä puhumattakaan). Kyllä kenestä tahansa saa meikillä jotain ;)


2 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Kautta likaisten varpaitteni :D...

Mattolaituri on pop. Mäntysuopa on ihanaa :)
Kiva että olet saanut viettää ihan omaakin aikaa... ehkä pitäs usseemmin, jos poitsu nukkuu niin hyvin sillä aikaa :D

(On vähän rasittavia noi robottitodistukset, en aina näe niitä.)

sho(e)paholic kirjoitti...

Heips Tanja, sori robotista, mulle tuli ennen niin paljon roskakommentteja :(

Oma aika on minusta pop! O nukkuu tällä hetkellä vain ja ainoastaan 30min-45min päikkäreitä, niin tekemiset siinä välillä on kortilla (lue: äkkiä ruokaa naamaan! :D)
MUTTA onneksi yöunet on pitkät ja olen tottunut yösyöttöihin jo.