13. elokuuta 2011

Sho-e-paholic hearts all things English

Viime viikon viikonloppu meni minun brittivaatteissa. Eka mekko on ostettu Lontoosta, toka mekko on ostettu Asoksen nettikaupasta. RRRRRakastan näitä kerrassaan!

Saunailta työporukan kanssa:

Posing for the fun of it. Rakastan tätä mekkoa, siis en voi kyllin ihannoida tätä mekkoa. Etsin ja vihdoin löysin juuri sen, mitä hain! Ja nämä TopShopin kengät ovat niin parhautta ko. mekon kanssa, vaikka sen kanssa käy kyllä moni muukin kenkä, minkä kanssa haluaa esiintyä ja miltä näyttää.



T. sainpa vihdoin esiteltyä blogini mukaisia juttuja!

Ihanaa loppuviikkoa ja sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

Carolina kirjoitti...

You look gorgeous...Loved both dresses! =)

Sky Mikaela kirjoitti...

Tuo toka mekko on tosi tosi nätti. Kyllä ekakin, mutta toinen on ihana.

Mun tyttäreni pitää lähestulkoon vaan tollasia pieniä ;-) mekkoja, kesät talvet :D

sho(e)paholic kirjoitti...

Caro: Thanks, hon. I love them both, too, but the white one still carries the thrill of novelty, so to speak ;) I can't wait to take it out some day (preferrably in Oulu).

Tanja: Kiitos kiitos :) Toka on vielä ihan uusi, joten uutudenviehätyskin on tallessa ;) Eka taas on sellainen, minkä ostin Lontoosta viimeisillä matkabudjetin roposilla, koska se vaan oli _pakko_ saada :D Minäkin tekisin kuten tyttösi, jollei pitäisi vähän miettiä tätä työpaikkapukeutumistakin! Kesällä on ihanan hyväksyttävää olla vähissä vaatteissa ja Suomenkin kesä oli niin kuuma, että less was more, sanotaankö näin :)