3. syyskuuta 2009

Mun lempparit (Only in Finnish)

Heippahei! Koska mieli on vähän raskas tällä hetkellä, piristin itseäni kevyemmällä aiheella. Ja tänään kaikki vain suomeksi. En jaksa panostaa. Toi kaksikielisyys on erittäin raskasta siinä mielessä, että aina on kaikki kirjotettava kummallakin. Pitäs vaan tehdä kaks blogia, mutta sitten varmaan päivittelisin vain toista. ASIAAN:

Tän hetken lempparikorvikset on edelleen nämä omaperäiset kenkäkorvikset. Ovat niin minua! Ystäväni teki nämä. En tiedä vieläkö niitä on saatavilla ja osa saattaa tietääkin, kenestä on kyse, mutta itse en ole saanut lupaa linkittää blogittavaa ystävääni omaan blogiini, joten kunnioitetaan sitä :) jos kiinnostus heräsi, niin voin toimia välittäjänä (ilman palkkiota ja lupausta, että ystäväni enää tekee noita). Kyseessä kuitenkin barbiekengistä tehdyt korvikset :D





parhaat meikit

maskara: Lancômen Virtuose (mahtava kaarevuus, tuuheus ja pituus)


meikkivoide 7 : Kanebo Liquid Finish (mulla on huono iho, joka peittyy loistavasti tämän alle ja tunne on silti silkinhieno ja ohut)

poskipuna 6 : aina ennen kuin laitan meikkivoiteen levitän alle Maybellinen Dream Matte Blush Dolly Pink -voidemaisen punan, jonka päälle laitan meikkivoiteen ja puuterin. Meikkipohjan alta kuultaa silloin aivan ihana terve hehku.

aurinkopuuteri 11: käytän Avonin bronzer-kuulia, joita edes meikäläinen ei saa sotkettua rumasti, sillä tulos on lasten leikkiä häivyttää kauniisti.

Hohtovoide: Lumenen kolmiväripaletti, jossa on valkoinen, kulta ja pinkki. Sitä levittelen kohtiin, joita haluan korostaa. En enää pärjää ilman tätä, kun haluan saada kasvot oikein hehkumaan.

puuteri 2 : Lumenen irtopuuteri on minun iholleni täydellinen. En ole kokeillut muita. Sitä levitetään Body Shopin jättipuuterisudilla 4, jota ilman en eläisi. Suti oli kallis (18e) mutta täydellisen ihanan tuntoinen.

peitevoide 8: on minulle pakollinen. Tällä hetkellä parhaata jälkeä saan Maybellinen Pure Cover Mineral, mutta tulos ei ole kovin kestävä, joten harkitsen uuden tuotteen kokeilua.

Klassikko, eli YSL:n valokynä 3. Levitän tätä silmän ulkokulmiin, kulmaluulle, nenäluulle, silmien alle ja poskipäille. Paras valokynä ikinä. Ja kyllä, minä maksan tästä joka kerta mieluummin kuin petyn johonkin halvempaan.

Huulet: RAKASTAN huulikiiltoja. Ohessa ihana ylilyöntihuulikiilto L'Orealin Glam Shine 9. Paras klassikkopunainen huulipuna on Rimmelin punainen huulipuna, joka maksaa vissiin 5e. Naurettavan halpa, järjettömän hyvä hinta-laatusuhde.

Cliniquen ihohuokosia supistava ihon pinnan tasoittaja 10 aikaansaa aivan täydellisen sileän ihon. Sen varsinaisen tehtävän täyttämisestä en ole niin varma, mutta toi pikkutuubi on vallannut sydämeni, koska iho tuntuu niin ihanalta.

No 7 voidemainen luomiväri luumunvärisenä 5 on aivan ihana. Sen lisäksi mattavärinä mulla on MACin tumma liila/ luumu ja sekin on todella mahtituote.

Tykkään parista itseruskettavasta kasvorasta, siis niistä vähitellen ruskettavista, mutta tämä Nivea 1 toimii parhaiten meikin alla sen varsinaisen kosteusvoiteen jälkeen tai öisin.

unen merkitys

Aina ennen kuin lähden perjantaisin liikenteeseen, otan päikkärit. Ennen sitä teen itselleni ihon kuorinnan, puhdistuksen ja kasvonaamion. Lätkin naamaan reilusti rasvaa ennen päikkäreitä. Lisäksi laitan silmänympärysvoidetta. Tunnin unien jälkeen iho tuntuu silkiltä (ja se on minun ihollani saavutus)

Kun tulet kotiin, puhdistan aina meikin. Ihon ikä lisääntyy vuodella joka kerta, kun meikin jättää yöksi naamaan. Haen keittiöstä lasin vettä/maitoa ja kippaan sen alas samalla kun puhdistan kasvoja. Voit ottaa myös särkylääkkeen, jos saat toistuvasti darrassa pääkivun. (Tää ei ehkä ole lääkärin neuvo, mutta mulle toimii ;)

mihin panostan

Ihonhoitotuotteet, koska olen ongelmaihoinen. Lisäksi panostan kauniisiin kenkiin ja urheiluvaatteisiin sekä alusvaatteisiin. Urheillessa ei tarvi näyttää hyvältä, mutta sen verran välineurheilija olen, että oman terveyden kannalta on edullisinta ostaa ne pirun kalliit urheiluliivit ja juoksukengät.

missä pihistän

Käsirasva, vartalorasva ja perustopit sekä -paidat. Lisäksi tukkani pysyy kunnossa perusshampoolla. Vartalorasvaan ei ole niin välttämätön panostaa, jollei kärsi iho-ongelmista. Käsirasvaa käytän vain, kun käsiä kiristää ja perusvaatteita tarvii sen verran paljon, että ne voin ostaa H&M:n alennusrekistä.

paras rasva

Clinique Dramatically Different Moisturizer

paras shampoo

Panostus: Tigin shampoot ovat aivan ihania

pihistys: Schwarzkopfin Gliss-sarja on todella tehonnut tukkaani aina plus Doven uusi tummansininen Dry& Damaged -sarja on ihana

paras suihkusaippua

Palmoliven hunajamaito on minun suihkuhetkeni nautinto. Tuoksu on huumaava!

paras kasvojenpuhdistus

Laiskana tyttönä minulla on aina kaapissa sekä puhdistusliinoja että oikea puhdistusaine. Käytän väsyneenä (esim. baarista tullessa) Garnierin uusia, ihania Detox-meikinpuhdistusliinoja. Puhdistusmaidoista pidän eniten Lumenen Arctic Touch-sarjasta. Kasvojen ihon puhdistukseen käytän Nautrogenan tuotteita tai Cliniquen kasvosaippuaa. Tällä hetkellä käytössä Jerseystä ostettu mahtava The Wave Neutrogenalta. Se vibraa ja lappu erittää vaahtoavaa ihonpuhdistusainetta.

Paras Tuoksu


Päivä: Puman joku mikä mulla on nyt loppu (kuten rahatkin)
Ilta: Emporio Armanin Diamonds Intense (ihana!)

paras kuorinta

Tällä hetkellä tykkään Lumenen Natural Code -sarjan kuorinnasta (paras hinta-laatusuhde kosmetiikassa tällä hetkellä mielestäni tuossa sarjassa)

paras kasvonaamio

Lumenen turvenaamio toimii kuin häkä, samaten kuin Nivean syväpuhdistava savinaamio, jota myydään kahden annoksen kertapusseissa. Haluan kokeilla vielä Cliniquen ihohuokosia supistavan naamion, koska se sarjan ihohuokosia supistava voide on niin huippukamaa. Itse olen kokeillut seuraavia omatekosia:

a) ylikypsä avokado murskattuna iholle: kosteuttaa ja pehmentää. Samettinen iho lopputuloksena. Pidän tätä n. 10 min.

b) banaani, kaurahiutaleet ja kananmuna. Aineet sekoitetaan keskenään niin, että kosteutusta kaipaava laittaa sotkuun vain keltuaisen ja sekaihoinen/rasvoittuva iho vain valkuaisen. Ja mössön annetaan vaikuttaa noin 15 min. Ihanan pehmyt iho on tämänkin jälkeen. Odotellessa voi kuunnella musiikkia ja leikata vaikka viipaleet kurkkua silmille :)

näitä en suosittele:

1) kulmakarvojen liiallinen nyppiminen: se on oikeasti luonnottaman näköistä. Sitä paitsi mitä järkeä nyppiä kulmat pois ja sitten piirtää ne takaisin?

2) likaiset ja vanhat meikkausvälineet: pesen sudit, sienet ym. säännöllisin väliajoin, koska muuten bakteerit pesivät niissä ja siirtyvät suoraan naamalle. Vanhat ripsarit vain varisevat ja luomivärit aiheuttavat silmätulehdusta. Meikkivoide paakkuuntuu ja tekee kalvon iholle.

3) en suosittele lätkimään edes huonon ihon päälle sitä meikkivoidetta kilotolkulla. Kannattaa kerran kysyä kunnon asiantuntijalta, mikä meikkivoide olisi suositeltava ja sitten sitä laitetaan vain se sormenpään kokoinen tippa. Aina saa laitettua lisää, mutta pois ottaminen on vaikeaa.

4) permanentti + peroksidivaalennus pilaa kenen tahansa tukan. Uskokaa minua. Te löydätte sieltä tukasta mitä ihmeellisimpiä asioita, kun se on siinä harakanpesä-asetelmassa. Vielä vähemmän suositeltavaa ottaa blondaus ja permis samana vuonna.

5) Älkää ostako ikinä mitään tuotetta mainoksen tai esim. toisen bloggarin mielipiteen mukaan ainoastaan. Esim. Stokkalta saa arvokkaammista kasvonhoitotuotteista minikokoisia testereitä, joita voi kokeilla. Minulle ei käy välttämättä se, mitä äitini hehkuttaa maailman parhaaksi tuotteeksi ja sitten harmittaa, kun onkin tuhlannut siihen paljon rahaa. Ja teille ei välttis käy nämä tuotteet, vaikka mulle ne käykin. Mulla on sekaiho, jollain, jolla on hyvä iho: käytä vain rasvaa! :D

Tämä shoppaholiikki jatkaa ulkomaalaisten opiskelijoiden tuutorointia ja pedagogisia ensi viikolla ja sitten on pahin häslinki ohi. Oulun auskut aloittivat kuulemma tänä vuonna 2 viikkoa aiemmin kuin kukaan muu, mutta minun akateeminen syyslukukauteni päättyy paria tenttiä lukuunottamatta marraskuussa ja jo syysloman jälkeen pärjään yliopistolla 2 päivää viikossa, joten en valita tästä tilanteesta. Huomenna ohjelmassa illallinen ystävän kanssa ja näytän ehkä teille miltä uusi täydellinen asukokonaisuuteni näyttää (keksin sen rehellisesti sanoen ihan vahingossa ja rakastan sitä)!. Saa nähdä sitten mitä mieltä te olette :D

3 kommenttia:

garnetice kirjoitti...

Palmoliven hunamaito on munkin lemppari! :D

Mulla alkaa vasta huomenna ensimmäinen periodi. Meillä vaihdettiin aloitusaikoja, jotta kolmas periodi ei alkaisi ennen joulua vaan heti joulun jälkeen, jolloin olemme vielä koulussa toukokuun viimeiselle viikolle asti. Ennen on loppunut toisella viikolla. Ihan tyhmä järjestelmä. :D

Sateenkaari kirjoitti...

Pidat itsestasi hyvaa huolta paasta varpaisiin huolella ja tehokkuudella.
Mina olen aikalailla tullut toimeen vahilla kauneustuotteilla,koska olen allerginen.Kosteusvoide on ahkerassa kaytössa.

Verna kirjoitti...

Innostuin postauksestasi niin, että päätin esitellä omat lempparituotteeni! : )