28. kesäkuuta 2009

Little miss sunshine

Last week has been pretty much sunshine all around and it can not affect my state of mind. I'm feeling happy and energised, I've also been sleeping well and going out every night after work to get a small share of this weird phenomenon. Also, my skin is so great at the moment (compared to the usual standard) so I don't have to be piling up the make-up. Leaving the house with shades, shorts and a top is not the best fashion material, but at least it's effortlessly chic, right? I'm soon ending my training period at work and moving up the ladder to more independent and demanding work, which is great and means more salary. But I do have to admit going out every day is pretty heavy on my wallet - especially when there's barely nothing there. I hope I'll get my pay check soon so I can really enjoy the summer ( I bet the sun never comes out after I've gotten it)..

Viime viikko on ollut suurimmaksi osaksi auringon paistetta joka puolella ja se ei ole voinut olla vaikuttamatta mielentilaani. Olen koko ajan iloinen ja energinen, olen myös nukkunut hyvin ja käynyt ulkona lähes joka ilta töiden jälkeen saadakseni edes pienen osan tästä oudosta valoilmiöstä. Lisäksi ihoni näyttää loistavalta (verrattuna normiin), joten mun ei tarvi sutia kilokaupalla meikkiä naamaan. Ulos lähteminen aurskoissa, sortseissa ja topissa ei varsinaisesti ole kait muotimateriaalia, mutta ainakin se on vaivaton ja chic? Kohta loppuu harjoituskauteni töissä, joten saan parempaa palkkaa ja vaativampia tehtäviä. Mutta pakko myöntää, että on aika rankkaa lomapkolle käydä ulkona joka ilta - varsinkin kun siellä ei juuri ole mitään siellä rhapussissa. Toivottavasti se palkkio tulee pian ja voin todella nauttia kesäpäivistä (ja varmaan, kun saan ne rahat, aurinko ei tuu pilvestä enää kertaakaan).

3 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Miten niin ei ole muotimateriaalia? Kyllä sitä ihan kaikki näillä keleillä valkkaa shortsit, topin ja arskat... tai sitten mekon, sandaalit ja arskat. :D

Sateenkaari kirjoitti...

Ei kait shortsit koskaan ole "muodittomat".Paitsi tietty sateella ja kylmalla.Mutta helteella juuri sopiva vaatetus.
Mukavaa,etta tiedossa on hiukkasen lisaa "lompakontaytetta".

Rita A kirjoitti...

"Aurskat" - hih. Meni pari minuuttia ennen kuin hiffasin. En ihan tarvinnut tulkkia :)

Tervehdys pilvisestä Helsingistä.