20. elokuuta 2013

My dream come true

Eli viime lauantaina me sitten vihdoin saimme toisemme Surusilmän kanssa ja päivä oli IHANA. En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen, siunattu, rakastettu ja tyytyväinen koin olevani.

Tähän ei vain riitä sanat. Se tunne, kuinka ystävämme ja perheemme olivat raataneet tämän eteen ja kuinka kaikki vain naksahti paikoilleen. Pieniä kämmejä sattui ja ne eivät minua hetkauttaneet. Päivä oli silti Täydellinen. Tänä yönä suuntaamme häämatkallemme, mutta halusin vielä naputtaa blogiin tästä ihanasta päivästä:

Lähtötilanne aamulla

Tästä tehtiin ihmeitä vielä!

Morsian, sen hovikampaaja ja morsiamen kummi- / morsiustyttö




Tässä vissiin hoksasin, mitä tapahtuu :D

Varmaan onnistuneimpia kuvia minusta ikinä
Lämpiöstä ennen lähtöä

Luovutus

matka jatkui kaksin

Otin Surusilmää käestä kun sitä vissiin vähän jänskätti




sormus sormeen


dream team
Mies ja sen vaimo


otin mieheni sukunimen sitten näin :D





hääauto





Kaasojen kanssa

siskot kuin liskot

kaasot ja sisko

isi ja äiti












Me ollaan onnellisia ja mennään nyt häämatkalle. Ihanaa viikkoa teille kaikille, me and my love are happy!

14. elokuuta 2013

Polttariviikonloppu

Hellurei! Mulla on yllättäen vähän hoppua kaiken järjestelyn kanssa, mutta tässä vähän kuulumisia:
Lauantaina minut herätettiin klo 10 aamulla ja oli vartti aikaa nousta ja pukea ja olla valmis. Ei temppu eikä mikään! Minähän olen perfektoinut jo töihinkin tämän "kymmenessä minuutissa ovesta ulos" -taktiikan. Ekaksi kirjoitin alle tämän sopimuksen, jossa sitouduin olemaan täysillä mukana koko päivän marisematta. Passasi.


Tanssija esittelee sopimusta

Rasvaa naamaan

Tällainen löytyi puhelimestani automatkalta :D

Ajoimme noin puoli tuntia (Paras Ystävä teki ylimääräistä lenkkiä harhauttaakseen minua, mutta olin ihan kartalla) ja saavuimme mökkitien alkuun. Siitä sitten Paras Ystävä jatkoi matkaa ja siskoni Tanssija veti mulle aamureenin.


Nam! Aamupalaa ja all time favourites: croissantit (söin vaan yhden!)
   Sitten oli vuorossa morsiussauna omassa mökkisaunassa. Ihan parhautta! Tuo kyseinen paita on siis Surusilmän huomenlahja :D Ja minä istuin koivunoksien ja havunoksan päällä kiltisti. Sisko teki ihanan päähieronnan ja serkkuni Tyhmä teki käsihieronnan. Huomatkaa ranteessa iänikuinen sykemittari.



Kaikista ihaninta oli, että isä oli tehnyt meille vastan (vihdan)! Ihana :) Sillä sitten mua hakattiin ja näytti että kolmea lasta se lupasi, ihanaa! Sain sen vastan katolle lopuksi nakattua niin että avio-onnea pitäisi olla tiedossa kuulemma.

Sitten aloi kauhut:



toi L-merkki on oikeasti se ajoharjoittelijoiden autoissa oleva lätkä, joka myös liitetään polttareihin jostain syystä

Ja näin nöyryytetään asulla pullukkaa!
 Rehellisesti sanottuna tuo oli mulle todella kova paikka toi asu. Teemana oli tuo neonvärisportti, mutta harmi vaan kun en saanut pukea omia neonvärisiäni, joihin osaan laittaa omat parhaat puolet esiin, kuten allaolevasta kuvasta näkee, että muut olivat aika pitkälle sen voineet tehdä tai sitten ei ollutkaan mitään peiteltävää. Itkua nieleskellen siinä sitten olin good sport ja toimi lisämotivaationa tuo oma peilikuva jatkaa Bikini Challengessa entistä  enemmän!

tiimikuva
Hauskuutta päivään toi myös se, että  meille oli varattu Spaissari-tanssitunti. Oli ihan huippua! Vedettiin Wannabea ja posetreenejä ja kaikki oli täysillä mukana! Oli niin mukavaa! Jouduin sitten esiintymään lopussa yksin kaikille, mutta noh, tuo oli pientä :D



Tämän tanssitunnin jälkeen kävin mökkipolulla lukemassa sinne ripustetut mulle kirjoitetut kirjeet, jotka olivat niiiiin ihania! Etenkin sukulaiset ja pari ystävää olivat kirjoittaneet niin sydämensä pohjasta, että mulla tuli itku. Mutta olenkin aina ollut tällainen tunteilija! Oli niin ihanaa lukea rakkaittensa ajatuksia ja siitä, että he taitavat oikeasti tykätä minusta tämmöisenä kuin olen. Varsinkin työkaverini ja ystäväni Jalkapalloilijan kirje oli erittäin koskettava, koska hän on minulle muutenkin ollut melkein alusta asti kuin isosisko. Lisäksi siskojeni ja serkkujeni koskivat syvälle, kuin myös Parhaan Ystävän. Ja ihanaa oli myös rehelliset kirjeet Auskukaverilta (kesäkuun postauksen polttarisankari) ja Päivänsäteeltä. Bikini Challenge -ystäväni Nappisilmä oli myös sanonut juuri ne asiat, joista hän itsekin on minulle viime aikoina tullut tärkeäksi erityisesti urheilukaverina!

Baarissa ilta kääntyi lopulleen ja meillä oli siellä ohjelmassa vielä Tinakenkätyttö karaokessa, johon meidän 10 hengen seurue ei olisi edes niitä mikkejä tarvinnut.

Kaiken kohokohta illassa oli se, kun pääsin kotiin kahden päivän reissulta ja Surusilmä saapui kotiin myös. Hänellä puolestaan oli takanaan kahden päivän bileet, toisin kuin minulla, joka oli vain kotoa kaksi päivää poissa. Oli niin ihanaa jutella ja jakaa kokemuksia polttareista ja meillä oli kummallakin ollut niin mukava päivä. Valvottiin varmaan ainakin tunti ja juteltiin vain.

Dieetistä sen verran, että on ollut käynnistymisvaikeuksia, mutta siskoni kyllä silti koko ajan kaventaa häämekkoani (ja kiroaa sitä :D). Nyt kuitenkin otan itseä niskasta kiinni ja muistuttelen itseä noista viikonlopun kuvista ja kuinka nöyryyttävältä tuntui, kun joku baarissa tuli sanomaan, että "Ihailen kyllä tosi paljon että suostuit vetään tollasen makkarankuoren päälle etkä anna sen häiritä." Saatoin täräyttää takas jotain suuntaan: "Ihailen että osaat noin huonosti peittää ilkeilyn." Eli huomisesta (teille tästä päivästä ajastuksesta johtuen) lähtien olen taas kunnolla ruodussa!

Sormus on haettu, ja se on niiiiin ihana! Näytän kuvaa sitten kun olen rouva :)  Eniten oli hienoa se, että Ypyä (tekijä) oli saanut mahdutettua sormukseen myös alkuperäiset kaiverrukset uudelleen. Sormuksessa luki siis myös alkuperäisen sormuksen mukaan mummini nimi ja kihlapäivä. Olen niin onnellinen, että sain ukkini sormuksen tuohon. Mulla kävi sikäli myös ihan älytön tuuri, että olin maksanut kaksi 0.03 kokoista timanttia sormukseeni ja he olivat vahingossa laittaneet 0.05-koon, mutta antoivat samaan hintaan. Vitsi mikä tuuri siis! Ja oikeasti mulle oli vain tärkeintä se, että saan ukkini sormuksen siihen, kaikelle muulle ihan sama <3 ja="" kin="" kyynelt="" pari="" saatin="" siin="" tirauttaa...="">
Ihanaa viikkoa kaikille! Mulla se tulee olemaan kiireinen ja jännä!

7. elokuuta 2013

Muutoksia


Heippahei ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
Tämä tuleva morsian on aika kiireinen nykyään, mutta yritän keretä vielä päivittää. Nythän se pitäisi juuri keretä, kun en töiden jälkeen edes tällä viikolla käy salilla, vaan pidän palautusviikkoa kävellen ja palautellen.

En usko että olisin ikinä tehnyt tätä näin hyvällä omatunnolla. Superdieettikin on nyt sitten ohi, joten tässä vähän vielä faktaa: viimeisen viikon aikana ei tullut juurikaan muutosta, mihin olen hieman pettynyt. Ylipäänsä olen hieman pettynyt, että en saanut oikeastaan kilojen puolesta oikeasti tulosta. Paino on aikalailla sama, mutta onneksi senttejä on sentään kadonnut. Ehkä vaadin liikoja. MUTTA olen siitä erittäin positiivisesti yllättynyt, että olen näin motivoitunut jatkamaan. Pakkohan sen on jossain vaiheessa pudota tällä työmäärällä ja jos ei putoa, niin meno lääkäriin.

Viikonloppuna oltiin Kemissä Satama Open Airissa kuuntelemassa Jonne Aaronia, Anssi  Kelaa, Kaija Koota ja Grooving High All Starsia. Viimeisinhän on meidän oma paikkakunnan ylpeys ja Grooving High Allstarsin ihanainen Elluhan on jopa tanssinut minun kanssa samassa Wanhojentanssipuvussa :D Mutta siis kyseessä on mahtava nainen ja keikka oli ihan loistava! Oli huippu nähdä heidät. Jonnekin oli kyllä aika ihana. Ja Kaija nyt on aina. Olin niin fiiliksissä keikalla!


Meillä oli tosi hyvä meno päällä! Eka oli yhteiskuva virneellä ja sitten minä bongasin siskolleni vielä illan hämyssä Jonnen, joka tuli backstagelta ja suostui siskoni kanssa kuvaan. Siskoni ilme kertoo kaiken.


Ilme: korvaamaton :D

Seuraavan päivän kulutimme kokonaan hääaskarteluissa Parhaan ystävän ja siskon kanssa. Hienoja niistä ruusuista tulee!!

 
Sitten tuli yksi ihan huippu juttu! Nimittäin Nordea (ei maksettu mainos) tarjoaa nykyään ilmaista säästöpossuohjelmaa, jossa jos kaupassa käydessä kortilla maksaessa ostos on vajaa tasaeurosta yli 20snt, sen voi pyöristää tililleen sen lopun. Eli esim. jos ostokseni maksavat 27.70e, niin Nordea siirtää 30snt siitä säästötililleni. Olen säästänyt jo ihan huimasti tuolla ihan huomaamatta ja mistään ei ole tarvinnut luopua! Ja huom! Viikko kaksi on menossa tällä hommalla. Minimipyörsitys on 20snt (oisin itse toivonut että minimipyöristys olisi 5snt, mutta katsotaan, jos siihenkin tulisi mahdollisuus vielä). Tosi kätevää! Suosittelen :)
Viikonloppuna myös käytiin äidin kanssa kuuntelemassa minun ja Surusilmän kuulutukset. Se jotenkin konretisoi sen asian, kun kirkossa pyydettiin siunausta meille, kun aiomme solmia avioliiton. Tuli tippa linssiin jo siinä! Sitten tämä märyiita joutuu vielä kirkkoon. En muuten ole vieläkään löytänyt sitä vedenkestävää ripsaria by the way...
Tämä viikko menee siis kuten kerroin jo kevennellen ja lentoemäntädieetti vedetään siskon kanssa sen kunniaksi. Ihan hirveetä paskaa, voin kertoa. Tuntuu varmasti kivalta palata siihen Bikini Challenge -dieettiin sitten ensi viikolla tämän jäliltä. Ai niin ja viikonloppu ja polttarinikin lähenevät! IIks! Laitan sitte tänne kuvia ja kaikkea :D Odotan tosi paljon jo!

Miten teillä muilla menee, jotka on jo aloittaneet dieetin? Kertokaahan kokemuksia! Minä tulen perästä :)

2. elokuuta 2013

Runner's flow

Kävin eilen juoksemassa piiitkän lenkin. Olen huomannut, että mun kroppa tarttee sen 30 min juoksua ennen kuin alkaa kulkemaan kunnolla. Yleensä eka kävelen aina sen 10 min, sitten laitan juoksuksi, mutta sen flow-tilan mulla huomaa siitä, että 29-31 minuuutin kohdalla sykkeet putoaa sieltä korkeammalta matalammalle vaikka vauhti ei. Tänään olikin sitten vuorossa työkavereiden kanssa ruokailu. Ruoassa nyt oli vähän kiellettyjä aineita, mutta ei paha kuitenkaan, kanaa ja vihanneksia söin.

Torstaina saatiin siis käteen Bikini Challengen ohjeet ja semmosia asioita huomasin että ruokavalio on tosi tylsä ja yksipuolinen ainakin näin alkuun, mutta positiivista ovat hedelmät, joita saa nyt syödä vapaasti. Iso helpotus mulle. Toisaalta viljaa tai riisiä ei syötäs olleskaan. Kalorimääräkin on huomattavasti SD:tä pienempi, joten saas nähdä miten tällä tulis nälkä. Bikinissä pitäs päivittäin vetää Fastin Puddingia, mutta siihen en varmaan ala. Se on ensinnäkin a) kallista b) keinotekoista ruokaa. Lisäksi toivoisin laktoositonta vaihtoehtoa, mutta saas nyt nähdä. Toisaalta taas kananmunat ja vapaaväriset vihannekset on kiva homma. Kananmunia kyllä ois saanut syödä SD:lläkin, mutta grammamääräisesti ja se on turhauttavaa.

Tarkoitus olisi myös vielä keretä illaksi Kemin Satama Open Airiin kuuntelemaan Jonne Aaronia, Kaija Koota ja Grooving High Allstarsia. Saas nähdä miten kerkeemisen kanssa käy.


Viikonloppuna sitten käydään täällä BodyCombatissa, salilla ja leivotaan häitä varten.



Oih, en malttas piettää sitä lepoviikkoa ollenkaan ennen BC:tä, mutta tiiän, että pakko se on pääkopankin takia ottaa se aika. Ja sitä paitsi, mulla on polttaritkin tulossa, joten sinne on varmaan ihan hyvä piettää se tankkauspäivä (josta tod. näk. tulee vapaasyöntipäivä), mutta olen kyllä hienosti vetänyt.

Tänään hieman ärsytti töissä hyvää tarkoittavat (ehkä?) kommentit, että syö nyt näitä herkkuja, tule nyt pullalle jne. Mulla on mennyt nyt kolmea päivää vaille kuus viikkoa ruodussa. Miksi luovuttaisin tässä vaiheessa? :)